EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Τα νέα iPod Touch και iPod Nano της Apple τα είδατε;


 

Εκτός από το iPhone 5 η Apple παρουσίασε και τα νέα της iPods. Μάλιστα η εταιρία παρουσίασε και το νέο iPod nano, το έβδομης γενιάς μικρό multimedia player που είναι υπερβολικά λεπτ και έχει πιο μακρόστενη οθόνη 2.5 ιντσών με υποστήριξη πολλαπλών σημείων επαφής.
Το νέο iPod nano, που προσφέρει 30 ώρες αναπαραγωγής μουσικής, διαθέτει FM tuner και DVR λειτουργία και ασύρματο streaming μουσικής (Bluetooth).
Επίσης παρουσίασε το iPod touch,το πέμπτης γενιάς iPod touch που θα έχει πάχος 6.1 χιλιοστά και θα ζυγίζει 88 γραμμάρια, με επιδόσεις λίγο πιο πάνω από το iPod touch τέταρτης γενιάς. Αυτό παρουσιάστηκε και για τον gaming χαρακτήρα του με πάνω από 175 χιλιάδες αντίστοιχες εφαρμογές στο App Store. Η μπαταρία του θα προσφέρει 40 ώρες αναπαραγωγής μουσικής και 8 ώρες video.
το νέο iPod touch περιλαμβάνει το iOS 6, τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Apple, ενώ για πρώτη φορά τα νέα μοντέλα θα διατίθενται σε πέντε χρώματα.

Το iPod nano σχεδιάστηκε από την αρχή και είναι το πιο λεπτό iPod που έχει δημιουργηθεί, με μόλις πέντε χιλιοστά πάχος.

Διαθέτει Μulti-Touch οθόνη αφής 2,5 ιντσών, διάρκεια μπαταρίας έως 30 ώρες και ενσωματωμένο Bluetooth για ασύρματη αναπαραγωγή μουσικής σε συμβατά ηχεία, ακουστικά και στερεοφωνικά αυτοκινήτου.

Διατίθεται σε επτά χρώματα.

Εξάλλου, η Apple παρουσίασε τη νέα έκδοση του iTunes για υπολογιστές Mac και PC, η οποία περιλαμβάνει επανασχεδιασμένο player και απρόσκοπτη ενσωμάτωση του iCloud, χάρη στην οποία τα μουσικά κομμάτια και οι ταινίες που θα αγοράζονται από τις iOS συσκευές ή τον υπολογιστή του χρήστη, θα εμφανίζονται στην βιβλιοθήκη του iTunes στο Mac ή το PC οποιαδήποτε στιγμή.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID