EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Χυδαία επίθεση του Γιώργου Φλωρίδη στην αντιπολίτευση: «Είστε για τα μπάζα»


Στη σημερινή του ομιλία στην Ολομέλεια της Βουλής, στο πλαίσιο της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, ο υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης επιτέθηκε με απαράδεκτη φρασεολογία στην αντιπολίτευση, σχολιάζοντας πως «είναι για τα μπάζα».  

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στη Βουλή επί της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, ανέφερε πως είναι «για τα μπάζα όσοι από τους πολιτικούς χρησιμοποιούν αυτό το θόλο πράγμα για τα μπαζώματα». 

Την ίδια ώρα συνέχισε με ειρωνείες, λέγοντας: «Μπαζώθηκε λέει ο χώρος, για φαντάσου. Ω τι χώματα είναι αυτά;», ενώ κατηγόρησε τα κόμματα του προοδευτικού τόξου για «αριστερόστροφο φασισμό», επικαλούμενος τη φράση του Μίκη Θεοδωράκη για τη Συμφωνία των Πρεσπών, επειδή επιμένουν στην κατηγορία της συγκάλυψης, που «σκοπό έχει να ελαχιστοποιηθεί έως καταργηθεί η εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού απέναντι στους θεσμούς της ελληνικής δημοκρατίας».

Ο Σωκράτης Φάμελλος απάντησε στο σχόλιο του υπουργού τονίζοντας ότι έχει καταντήσει πιο ακροδεξιός από τον Μάκη Βορίδη.

«Του προτείνω να συναντηθεί με τις οικογένειες των θυμάτων που ήρθαν και μας βρήκαν και μας περιέγραψαν πώς έψαχναν εβδομάδες μετά το τραγικό δυστύχημα να βρουν προσωπικά αντικείμενα των παιδιών ή των συγγενών τους, εκεί που μεταφέρθηκαν με τα μπάζα μαζί, τα υπολείμματα του δυστυχήματος. Δεν είναι ότι δεν έχει συναίσθηση, δεν έχει ούτε ηθική ο κύριος Φλωρίδης. Έφτασε στο σημείο ως σύγχρονος πολιτικός γενίτσαρος να μας κατηγορήσει για αριστερόστροφο φασισμό. Είναι γνωστή η κατρακύλα του και ο λαϊκισμός του. Πιο ακροδεξιός από τον κύριο Βορίδη έχει καταντήσει», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.


Πηγή: Το διαβάσαμε εδώ





ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Οι πληροφορίες και άλλα δεδομένα που δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο, μαζί με συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους, είναι καθαρά ενημερωτικά και απολύτως ανεπίσημα.
epiosyinfo.com



Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo ως news aggregator ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID