EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν τεχνικές ελέγχου της συνείδησης για να αντιμετωπίσουν τη λαθρομετανάστευση

Ο επίτροπος των ΗΠΑ για την Προστασία των Συνόρων δήλωσε ότι η νέα εκστρατεία για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, η οποία σημειωτέον θα κοστίσει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια, στοχεύει στη μετάδοση ενός σαφέστατου, απλού και άμεσου μηνύματος. Ο τρόπος ωστόσο που το μήνυμα μεταδίδεται δεν είναι και τόσο…σαφής!

Η εκστρατεία «ενημέρωσης για τους κινδύνους» παρουσιάστηκε στις 2 Ιουλίου σε συνέντευξη Τύπου. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει εκατοντάδες διαφημιστικές πινακίδες, δημοσιεύσεις σε έντυπα σε ολόκληρη την Κεντρική Αμερική και το Μεξικό, καθώς και περίπου 6.500 ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές ανακοινώσεις. Σκοπός της «πολυμέτωπης» εκστρατείας η ενημέρωση των επίδοξων λαθρομεταναστών για τους κινδύνους που ενέχει η προσπάθεια της παράνομης εισόδου στις ΗΠΑ.

«Θέλουμε να προειδοποιήσουμε τους ανθρώπους σχετικά με τους κινδύνους, και ειλικρινά δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό χωρίς τη βοήθειά σας», είπε ο επικεφαλής της υπηρεσίας, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους.

«Εάν διασχίσετε παράνομα τα σύνορα, δεν έχει σημασία η ηλικία σας, δεν πρόκειται να πάρετε άδεια. Δεν θα πάρετε  »permiso»», πρόσθεσε ο ίδιος, σχολιάζοντας το μήνυμα της εκστρατείας.

«Οι πινακίδες στα λεωφορεία που θα τοποθετηθούν κατά κύριο λόγο στην Ονδούρα, τη Γουατεμάλα και το Ελ Σαλβαδόρ θα μεταφέρουν ένα σαφές μήνυμα», επέμεινε ο Kerlikowske στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσιογράφο Caitlin Dickson, η εκστρατεία στηρίζεται, μεταξύ άλλων, στη χρήση τραγουδιών με υποσυνείδητα μηνύματα!

Στόχος φυσικά είναι ο έλεγχος της συνείδησης των επίδοξων λαθρομεταναστών!
«Μετανάστες από παντού,  κατά μήκος των σιδηροδρομικών γραμμών. Μακριά από τους τόπους που προέρχονται, πιο μακριά από εκεί που θέλουν να πάνε»,  λέει ένα από τα τραγούδια σύμφωνα με τον Dickson, ενώ συνεχίζει ως εξής: «Το αποκαλούν το Τέρας του Νότου, αυτό το άθλιο τρένο του θανάτου. Με το διάβολο στο λέβητα, σφυρίζει, μουγκρίζει, ανατρέπεται και στρίβει».

Σύμφωνα με τον Dickson, τα τραγούδια αυτά, τα οποία γράφονται σε οικείους προς τους λαθρομετανάστες ρυθμούς, παίζονται από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς στη διάρκεια του κανονικού προγράμματος, χωρίς καμία επισήμανση ότι πρόκειται για χορηγία της αμερικανικής υπηρεσίας ή ότι αποτελούν μέρος μίας συγκεκριμένης εκστρατείας.

Χρησιμοποιούν τη μουσική για να χειραγωγούν τους μετανάστες, συνεχίζει ο δημοσιογράφος.
  
Πηγή: Hellasforce


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID