EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Νέο ραντεβού για την Τετάρτη έδωσαν οι πολιτικοί αρχηγοί



Δυόμιση ώρες κράτησε η κρίσιμη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών για το πακέτο μέτρων 11,5 δισ. ευρώ με φόντο τις ενστάσεις της τρόικας για κάποια από τα μέτρα.​

Η συζήτηση για τα μέτρα, όπως τόνισαν και οι ίδιοι οι αρχηγοί, δεν έχει κλείσει ακόμη και όλα δείχνουν ότι αρχίζει μια εβδομάδα-φωτιά για την κυβέρνηση  σε λεπτές ισορροπίες.

Εκτός των συναντήσεων του κ. Σαμαρά με την τρόικα τη Δευτέρα και με τον επικεφαλής της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι την Τρίτη, οι πολιτικοί αρχηγοί θα συναντηθούν εκ νέου την Τετάρτη. Παράλληλά, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να συναντηθεί και ο ίδιος με την τρόικα αύριο μετά το ραντεβού της με τον πρωθυπουργό.

Πρώτος από το Μέγαρο Μαξίμου βρήκε ο κ. Κουβέλης, ο οποίος τάχθηκε κάθετα αντίθετος σε νέες περικοπές στα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα και εξαπέλυσε «πυρά» κατά της τρόικας.

Ο κ. Βενιζέλος εξήλθε 3 λεπτά αργότερα και τόνισε θεωρεί αυτονόητο πως η Ελλάδα πρέπει να πάρει ακέραια τη δόση των 31,5 δισ.. τον Οκτώβριο αλλά και τη διετή επιμήκυνση. Παράλληλα, επεσήμανε ότι η κυβέρνηση συνεχίζει να έχει τη στήριξη και των 3 κομμάτων, ενώ σημείωσε πως τα τελικά μέτρα που θα αποφασιστούν πρέπει να χαρακτηρίζονται από δικαιοσύνη.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID