EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Οργή στην κοινωνία για το «πανηγύρι» στη ΔΕΗ

Πρωτοφανές κύμα οργής στην κοινωνία προκαλούν την αποκάλυψη του Αλέξη Τσίπρα στην χθεσινοβραδινή συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου, αναφορικά με ένα σκοτεινό και συνάμα εξοργιστικό παρασκήνιο μέσα στην ΔΕΗ.

Την ώρα που οι Έλληνες πολίτες, είτε στα νοικοκυριά είτε στις επιχειρήσεις, έχουν γονατίσει από τις πρωτοφανείς αυξήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος που λαμβάνουν, μέσα στην ίδια την ΔΕΗ γίνεται ένα αδιανόητο φαγοπότι με διορισμούς εκατοντάδων διευθυντών, βοηθών διευθυντών, με αύξηση μισθών και bonus που μοιράζονται αφειδώς, στην πλάτη φυσικά του καταναλωτή.

Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση πανηγυρίζει επειδή αυξάνεται η μετοχή της Δ.Ε.Η.! Δηλαδή επειδή θησαυρίζουν κάποιοι ιδιώτες αγνώστου ταυτότητας, που με τις πλάτες της κυβέρνησης βρέθηκαν να κατέχουν μετοχικά ποσοστά στην επιχείρηση.

Εάν τα όσα δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας ισχύουν, τότε το πρόβλημα είναι τεράστιο και καλό θα είναι να επιλυθεί στην ελληνική δικαιοσύνη, πριν προκαλέσει κοινωνική εξέγερση.

Με ιδιαίτερα αιχμηρό ύφος, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι είναι «ζήτημα δημοσιονομικών προτεραιοτήτων» και ότι «υπάρχουν οι δυνατότητες να στηριχθεί η κοινωνία».

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έδωσε 6,6 δισ. ευρώ σε απευθείας αναθέσεις, αλλά δεν μειώνει τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στα καύσιμα που κοστίζει 1,5 δισ. ευρώ για ένα χρόνο. Είναι θέμα προτεραιοτήτων» ανέφερε και στη συνέχει αποκάλυψε ότι γίνεται πλιάτσικο από τα  «golden boys» της κυβέρνησης που έχει τριπλασιάσει τους διευθυντές με παχυλούς μισθούς: «Τα τελευταία δύο χρόνια, οι διευθυντικές θέσεις της ΔΕΗ έχουν σχεδόν τριπλασιαστεί, και σε αυτές έχουν τοποθετηθεί στελέχη του κυβερνώντος κόμματος» δήλωσε και τόνισε ότι διευθύνοντας σύμβουλος της ΔΕΗ λαμβάνει μισθό 360.000 ευρώ τον χρόνο!






Πηγή


Ενα Like μας βοηθάει να συνεχίσουμε Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Το Epiosyinfo, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους. !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID