EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Εκτόξευση πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα – Έκτακτη συνεδρίαση του ΟΗΕ – Δείτε το βίντεο της εκτόξευσης

Η Βόρεια Κορέα προχώρησε σήμερα στην εκτόξευση πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο το υπουργείο Άμυνας της Νότιας Κορέας.

Η εκτόξευση του πυραύλου έγινε περί τις 02:30 ώρα Ελλάδας, σύμφωνα με το νοτιοκορεάτικο υπουργείο Άμυνας.

Η Πιονγκγιάνγκ προχώρησε στην εκτόξευση αψηφώντας τις κυρώσεις των Ηνωμένων Εθνών που απαγορεύουν στη Βόρεια Κορέα να αναπτύσσει και να χρησιμοποιεί τεχνολογία βαλλιστικών πυραύλων.

Η Πιονγκγιάνγκ είχε ενημερώσει υπηρεσίες του ΟΗΕ ότι σχεδίαζε να εκτοξεύσει έναν πύραυλο για να θέσει σε τροχιά δορυφόρο γεωπαρατήρησης, προκαλώντας αντιδράσεις από δυτικές κυβερνήσεις, που θεωρούν την κίνηση συγκαλυμμένη δοκιμή εκτόξευσης βαλλιστικού πυραύλου.
Αξιωματούχος στο υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ επιβεβαίωσε ότι εκτοξεύθηκε πύραυλος από τη Βόρεια Κορέα, η τροχιά του οποίου παρακολουθείται και δεν απειλεί συμμάχους της Ουάσινγκτον.











πηγη






ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID