EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Επιστολή του δημάρχου της Κω στον Α.Τσίπρα: «Πάρτε πίσω τα ΜΑΤ, θα θρηνήσουμε θύματα!»

Μπράβο Αλέξη !!!!!!!

Μετά τα χθεσινά επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από τα στρατόπεδα που θα φιλοξενήσουν τους πρόσφυγες εντός ολίγων ημερών, ο δήμαρχος της Κω, με επιστολή του στον Αλέξη Τσίπρα, τον καλεί να πάρει πίσω τα ΜΑΤ, διότι εγγυμονεί περαιτέρω κλιμάκωση της ήδη τεταμένης κατάστασης.

Ζητεί ταυτόχρονα να ανακληθεί η απόφαση για τη δημιουργία hot spot στο νησί και η κυβέρνηση να δεχθεί να συζητήσει την πρόταση που έχει καταθέσει ο δήμος της Κω για να δημιουργηθεί μόνον χώρος καταγραφής παράνομων μεταναστών και προσφύγων και οι καταγραφέντες να αναχωρούν εντός 24ώρου.

Ο Δήμος Κω είχε καταθέσει σχετική πρόταση προς την κυβέρνηση προτείνοντας μάλιστα 10 δημόσια, δημοτικά και ιδιωτικά ακίνητα 4-7 στρεμμάτων, στα οποία μπορούσε να εγκατασταθεί η υπηρεσία καταγραφής της ΕΛ.ΑΣ και να παρέχονται ιατρικές υπηρεσίες και ανθρωπιστική βοήθεια.



Δείτε βίντεο από τα χθεσινά επεισόδια:













πηγη



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID