EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Επεισοδιακή η επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στην Κω

Παρέκκλινε της πορείας του προς την Κω ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος κι έστριψε για τη Λέρο, σύμφωνα με το kosnews24.gr, καθώς οι κάτοικοι του νησιού είχαν ετοιμάσει «θερμή» υποδοχή.
AdTech Ad

Ο κ. Καμμένος προσγειώθηκε με ελικόπτερο στις 10 παρά είκοσι το πρωί στον χώρο των 40 στρεμ. της Μεσαριάς (πίσω από το Lidl), ο οποίος και επιθεώρησε τον υπό επίταξη χώρο  παρουσία του βουλευτού Η. Καματερού. Στην περιοχή υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη, η οποία εμπόδισε να πλησιάσουν πολίτες.

Εκεί έμεινε για περίπου είκοσι λεπτά και αφού είδε το χώρο αναχώρησε δίνοντας τις σχετικές εντολές για να προχωρήσει η διαδικασία της επίταξης και να ξεκινήσουν άμεσα εργασίες από τον στρατό (επίσης φορτώνονται τα προκατ τα οποία θα τοποθετηθούν στην περιοχή).
Tοπικά μέσα ενημέρωσης της Κω υποστηρίζουν, ότι ενώ ο υπουργός Άμυνας αναμένετο να φτάσει στον κρατικό αερολιμένα Ιπποκράτης, τελικά πέταξε για την Κω με ελικόπτερο στρατού τύπου ΣΙΝΟΥΚ, το οποίο δεν κατάφερε να προσγειωθεί αρχικά στο προκαθορισμένο σημείο, όταν έγινε αντιληπτό από διαδηλωτές, οι οποίοι αντέδρασαν έντονα.

Ο πιλότος έκανε στροφή προς την Λέρο έως ότου τελικά προσγειώθηκε σύμφωνα με το aegeanews.gr στο χώρο του υπό δημιουργία hotspot.

Κάτοικοι της περιοχής βρίσκονταν στην περιοχή, ενώ κλούβα της αστυνομίας και αυτοκίνητο του στρατού είχαν αποκλείσει τον δρόμο που οδηγεί στο ακίνητο.

Μάλιστα, οι κάτοικοι στο Λινοπότι θέλησαν να «τρολάρουν» τον κ. Καμμένο, ο οποίος πολλές φορές έχει δηλώσει σε τηλεοπτικούς σταθμούς ότι οι νησιώτες της Κω χρεώνουν τους μετανάστες 5 ευρώ το άτομο, προκειμένου να τους αφήσουν να φορτίσουν τα κινητά του. Έτσι η επιτροπή κατοίκων της περιοχής στο δρόμο πολύμπριζα γράφοντας πάνω 5 ευρώ.



  Παράλληλα, σύμφωνα με το kostoday.com, η πρόσβαση προς το ακίνητο του Νίκου Κανταρζή, το οποίο προτάθηκε για hot spot στο νησί είχε αποκλεισθεί από νωρίς με ισχυρή αστυνομική δύναμη και άνδρες των ΜΑΤ, που έφτασαν από την Αθήνα, καθώς κάτοικοι της περιοχής είχαν συγκεντρωθεί για να αντιδράσουν στην προοπτική αυτή.


 
 

 

Σημειώνεται ότι το πρωί της Τρίτης mmα διμοιρία των ΜΑΤ έφτασε – με ειδική πτήση με C130 – στην Κω, προκειμένου να «προετοιμάσει» το έδαφος για την άφιξη του Υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου.


πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Aegeanews.gr





ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID