EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ

Επιβάλλουν Χαράτσι σε Όλες τις Παροχές Προς τους Εργαζόμενους

Στο στόχαστρο της τρόικας μπαίνουν πάλι όλες ανεξαιρέτως οι παροχές σε είδος που λαμβάνουν οι εργαζόμενοι από τις επιχειρήσεις. Oι δανειστές απαιτούν, στη βάση της συμφωνίας για το τρίτο μνημόνιο, την πλήρη εξάλειψή τους.

Το υπουργείο Οικονομικών είναι υποχρεωμένο να θεσμοθετήσει με το νέο πολυνομοσχέδιο την «εκμηδένιση των δυνατοτήτων αποφυγής της φορολογίας εισοδήματος», η οποία, σύμφωνα με τους δανειστές, πρέπει να περιλάβει τόσο τις «κουτσουρεμένες» από πέρυσι παροχές, όσο και τις υπόλοιπες.

Πρόκειται για διευκολύνσεις που παρέχουν οι επιχειρήσεις σε εργαζoμένους, όπως είναι η φύλαξη των παιδιών σε παιδικό σταθμό, η μεταφορά των εργαζομένων στον χώρο εργασίας τους, οι θέσεις στάθμευσης, οι διατακτικές και δωροεπιταγές, τα χαμηλότοκα δάνεια των τραπεζοϋπαλλήλων, οι εταιρικές συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας κ.ά. Αυτές θα θεωρούνται εισόδημα και θα φορολογούνται.


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΑΓΟΡΑ»


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID