EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Εικόνες «Αποκάλυψης» σε Καλαμάτα και δυτική Ελλάδα από την κακοκαιρία – ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Σοβαρές ζημιές αλλά και ατυχήματα προκάλεσε η κακοκαιρία – Άνοιξαν μέχρι και οι τάφοι από τους δυνατούς ανέμους
Με τη χειρότερο τρόπο ξεκίνησε η εβδομάδα στην περιοχή της Καλαμάτας καθώς η πρωινή δυνατή καταιγίδα, λίγα λεπτά μετά τις 7 αλλά και ο ανεμοστρόβιλος που πέρασε από το Ασπρόχωμα προκάλεσαν τεράστιες ζημιές και σοβαρά τροχαία ατυχήματα.


Χαρακτηριστικό ήταν ότι άνοιξαν μέχρι και τάφοι στο Νεκροταφείο του Ασπροχώματος, ενώ νταλίκα , αναποδογύρισε από τον δυνατό αέρα με αποτέλεσμα να κλείσει το ρεύμα εξόδου της Νέας Εισόδου, μετά τα φανάρια της Διασποράς.


Πολύ μεγάλες είναι οι ζημιές σε σπίτια και εργοστάσια ενώ αυτή την ώρα Αστυνομία και Πυροσβεστική καθώς και συνεργεία της ΔΕΗ δίνουν μάχη για να αποκαταστήσουν τις ζημιές αλλά και να διεξαχθεί ομαλά η κυκλοφορία.



Σοβαρά προβλήματα και στην δυτική Ελλάδα 

Προβλήματα και πλημμύρες δημιουργούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη Δυτική Ελλάδα από το βράδυ της Κυριακής.



Στην Πρέβεζα δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια ενώ δεκάδες κλήσεις για πλημμυρισμένα υπόγεια στο κέντρο της πόλης έχει δεχθεί η Πυροσβεστική.



Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου βρίσκεται σε επιφυλακή καθώς η κακοκαιρία μεταφέρεται και στους υπόλοιπους νομούς της Ηπείρου.



Μπουρίνι έπληξε και την Πάτρα με δρόμους να μετατρέπονται σε «ποτάμια», ενώ σημειώθηκαν και πτώσεις δέντρων από τον δυνατό αέρα στην πλατεία Μαρούδα, στο ύψος του Ανδρικόπουλου και στην Ηρώων Πολυτεχνείου.





protothema.gr



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID