EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΚΟΥΝΗΣΟΥ! Η ΑΝ ΘΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ!

Σήμερα ξημερώματα το χέρι οργισμένο έτρεμε, ήθελε να γράψει, να χτυπήσει το τραπέζι, να σπάσει το στυλό, παρακολουθώντας τα ΜΜΕ, τις  προεκλογικές αηδίες-υποσχέσεις των κομμάτων στη ΔΕΘ. Αναρωτιόμουν συχνά πως είναι δυνατόν να τρώμε ακόμα χόρτο, αλλά τώρα έφτασε πια στο απροχώρητο η ιστορία.

Πως είναι δυνατόν τόσο καταφανέστατα να μας εκμεταλλεύονται ΜΜΕ και πολιτικοί και να μην αντιδρούμε;
 

Για να μην χαρακτηριστεί η γραφή μου για ακροαριστερές ή ακροδεξιές αντιλήψεις, θα προλάβω να αναφέρω πως δεν θα αναφερθώ σε κόμματα, ούτε ιδεολογίες, εδώ τα πράγματα είναι απλά αλλά και πολύ σοβαρότερα από ποτέ, πάνω απο ιδεολογικές συνειδήσεις, ο Έλληνας δεν ξυπνάει πια από τον λήθαργο.

Ξύπνα Έλληνα !!! Δεν είναι δυνατόν, μα δεν βλέπεις, σε κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια σου και σε εμπαίζουν καταφανέστατα, πως είναι δυνατόν αγαπημένε μου Έλληνα να στηρίζεις ανθρώπους που έχουν συμμετάσχει σε τόσα σκάνδαλα, τόσο ηχηρά; Ανθρώπους που έχουν βάλει τα χέρια τους και τις υπογραφές τους στην κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος τη στιγμή που κανένας δεν σκέφτεται να ελαφρύνει εσένα και την οικογένειά σου. Πως πάει το μυαλό σου να τρέξεις πίσω απ’ αυτούς, στις προεκλογικές συγκεντρώσεις, ενώ τα ξένα συμφέροντα είναι γι’ αυτούς πάντα πάνω απ” τα δικά σου ;

Αν ΕΣΥ ήσουν υπόδικος ; Ποιος θα σε στήριζε; Ποιος θα σου έδινε το βήμα να δικαιολογηθείς όπως αυτοί αθωώνονται και δεν αλλάζουν το νόμο που τους καλύπτει ;
Ξύπνα Έλληνα ! Στο όνομα της δημοκρατίας εδώ και χρόνια νομοθετούν αδιάκοπα και δημιουργούν με νόμους τρύπες, ρήγματα στη νομοθεσία και στο Σύνταγμα για να μπορούν να λειτουργήσουν με βάση το… άδικο και τα συμφέροντα τα δικά τους και των δικών τους, για να μπορούν εύκολα να διακινούν χρήμα και δύναμη.

Κι εμείς, εκεί στις συγκεντρώσεις, στις εκλογές, στις υποσχέσεις τους, πρώτοι βάζουμε τα καλά μας και πηγαίνουμε για το χαρτάκι προτεραιότητας μετά την προεκλογική περίοδο, για μια θεσούλα, για ένα γεια ή ένα κούνημα της κεφαλής.

Αυτό είναι το φρόνημα του Έλληνα όμως; Ή μήπως έπεσε στην παγίδα του ότι δεν αλλάζει τίποτα και πως το μοναδικό που μπορεί να κάνει είναι να σώσει τον εαυτό του ; Ποιος θα τον σώσει στη δύσκολη στιγμή όμως ; Ο βουλευτής, ο γνωστός του που θέλει να βολέψει πρώτα τον εαυτό του και κάποιους άλλους δικούς του ;
 

Οι βουτηγμένοι στη λάσπη, στο χρήμα και στη διαφθορά πολιτικοί, Γ.Γ. Υπουργείων και πολιτικών γραφείων ; Η φιμωμένη αστυνομία και δικαιοσύνη ;
Πείτε μου όμως γιατί τους σώζουμε σε κάθε εκλογική μάχη ; Γιατί τους νομιμοποιούμε κάθε φορά ;   
Μήπως δεν απέτυχαν στη δημόσια διοίκηση, στην εκπαίδευση, στην ανταγωνιστικότητα, στην οικονομία ; Που πέτυχαν για να τους επιβραβεύσουμε ; Μήπως στην υγεία κατάφεραν τίποτα ; Στο υπέρτατο αγαθό! Παντού βούρκος όπου πιάνουν τα χέρια τους ! Κάποιος ηγέτης απ” αυτούς χαρακτήρισε άχρηστους αυτούς που απολύθηκαν χωρίς αξιολόγηση τη στιγμή που ο λαός ως εκλογικό σώμα δεν αξιολογεί ποτέ!

Που είναι το φρόνημά σου Έλληνά μου, αγαπημένε, με την χιλιάδων ετών ιστορία, που είναι οι αρετές σου ; Που είναι οι μνήμες που πηγάζουν από τα παιδικά σου χρόνια, τα οικογενειακά που σου “λεγαν να είσαι Άριστος, έντιμος και δίκαιος !

Ξύπνα Έλληνά μου, πάλι θα αδικήσεις εσένα δίνοντας δύναμη σε αυτούς που σε αδικούν ; Δείξε πυγμή και φρόνημα, ψάξε τους καλούς, δυνατούς και δίκαιους, τους άξιους, χρησιμοποίησε την βολίδα της ψήφου σου, ως βολίδα στο κατεστημένο και αποτυχημένο σήμερα, για ενα καλύτερο αύριο, χωρις ιδεολογικές προκαταλήψεις με γνώμονα μόνο το δίκαιο και άριστο και το καινούργιο που καινοτομεί και δίνει ελπίδα. Ψάξτο !
ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΩΚΑΣ 
Στρατιωτικός
πηγη



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID