EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Εκλογές-Express από Τσίπρα με ελπίδα να μην υπάρξει αντιμνημονιακή εκπροσώπηση...Δεν θα του περάσει!

Του Σπύρου Γουδέβενου    

Εκλογές-Express, είναι έτοιμος να κάνει ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την εκταμίευση της πρώτης δόσης από τον ESM. Μνημονιακή πλειοψηφία, διαθέτει ήδη, αυτούς τους 222 του ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποταμιού. Δήθεν, όπως λένε τα κυβερνητικά στελέχη, είναι αναγκαίες για να υπάρχει αυτοδύναμος μνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ, που θα κάνει μόνος του την "βρώμικη δουλειά"...

Η αλήθεια είναι, ότι τα περί αυτοδυναμίας, ακούγονται ανεδαφικά, όταν ο φουριόζος αντιμνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ, τον Ιανουάριο την έχασε οριακά. Ακόμα και να δούμε το σενάριο των ΑΝΕΛ, να μπαίνουν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΙΡΖΑ, λόγω της συρρίκνωσης των πρώτων, τα μνημόνια, η απίστευτη κωλοτούμπα Τσίπρα, δεν αφήνουν περιθώρια για τέτοιες αυταπάτες, παρά την τραγική εικόνα ΝΔ, και ΠΑΣΟΚ.

Η μεγάλη αλήθεια είναι αλλού....Ο Τσίπρας θέλει ταχύτατες εκλογές ώστε να μην συγκροτηθεί ο πολιτικός πόλος του ΟΧΙ, να μην προλάβει να στηθεί στην κοινωνία. Θα προβάλλει τον εαυτό του, ς τον λιγότερο μνημονιακό από τους άλλους, και ελλείψει αντιπάλου θα τις κερδίσει.

Μάλλον, όμως λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, χωρίς τον λαό, που επιστρέφοντας από τα μπάνια, συλλέγει τα μπουγιουρντί από την εφορία, που προδόθηκε μέσα σε μία νύκτα. Οι μηδαμινές απώλειες που ελπίζουν να έχουν, θα είναι πολύ μεγάλες, γιατί έστω και τελευταία στιγμή, απέναντι από τον Μνημονιακό Τσίπρα, θα σταθεί (άνισα βέβαια..θα χτυπηθεί από ΜΜΕ, κτλ) ένα ριζοσπαστικό, αντιμνημονιακό Μέτωπο, αριστερό, αλλά με παλλαϊκή απεύθυνση, που θα λέει την αλήθεια στον λαό, και όχι μνημονιακά ψέματα, μικρής διάρκειας!


πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID