EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Παραίτηση της κυβέρνησης και εκλογές - Ο ρόλος Παυλόπουλου και ο... Μιχαλολιάκος

Ο κύβος ερρίφθη. Εκλογές τον Σεπτέμβριο, αναζητείται η ιδανική Κυριακή. Όπως όλα δείχνουν ο πρωθυπουργός πήρε τις αποφάσεις του τις οποίες και θα ανακοινώσει εντός των επόμενων ωρών ή ημερών. Οι φήμες δίνουν και παίρνουν για τον τρόπο που ο Αλέξης Τσίπρας θα οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες κάλπες με πιθανή ημερομηνία την 20η Σεπτεμβρίου, εκτός κι αν επιλεγεί το σενάριο των εκλογών – εξπρές στις 13 Σεπτεμβρίου.

Ένα σενάριο που διακινούνταν αργά χθες το βράδυ έλεγε ότι ο πρωθυπουργός μπορεί σήμερα να ανακοινώσει την σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής ώστε να ζητήσει να του παρασχεθεί ψήφος εμπιστοσύνης. Θεωρώντας ότι η Αριστερή Πλατφόρμα και πολλοί ακόμη βουλευτές θα καταψηφίσουν την κυβέρνηση και θα χάσει τη δεδηλωμένη, θα έχει το «όπλο» για να διαλύσει τη Βουλή και να πάει άμεσα σε εκλογές. Ρίχνοντας μάλιστα την ευθύνη γι' αυτό στους άλλοτε συντρόφους του και καταγγέλλοντάς τους ότι αυτοί επιδιώκουν την «αριστερή παρένθεση».




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID