EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ένα άρθρο στο βουλγάρικο site www.budnaera για την Ελλάδα με τίτλο: "Ξέρετε τι συμβαίνει στην Ελλάδα; Ξέρετε γιατί κρύβουν την αλήθεια από εσάς;"

Ένα άρθρο στο βουλγάρικο site  www.budnaera για την Ελλάδα με τίτλο: "Ξέρετε τι συμβαίνει στην Ελλάδα; Ξέρετε γιατί κρύβουν την αλήθεια από εσάς;" μας κίνησε την περιέργεια . Αναφέρετε για την Ελλάδα με λεπτομερείς σχετικά με τους λογούς που οι εταίροι μας επιμένουν η Ελλάδα να παραμείνει στο Ευρώ.





Ξέρετε τι συμβαίνει στην Ελλάδα; Ξέρετε γιατί κρύβουν την αλήθεια από εσάς; Ξέρετε γιατί τους έδωσε δισεκατομμύρια έντυπου και άχρηστη δολάρια, οι Αμερικανοί και οι απατεώνες Εβραίους από το ΔΝΤ;
Τι μας παρουσιάζεται για την Ελλάδα δεν είναι έτσι! Πάρτε μια βαθιά ανάσα και διαβάστε παρακάτω ...........
Στην  Ελλάδα ανοίγουν μαζί θάλασσα και στεριά  (που είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί), συνολικής  έκτασης των 450 000 τετρ. Χιλιόμετρα των ακτών της Αδριατικής (Κέρκυρα) έως την ακτή της Κύπρος, οι ακραίες ανατολικά (Λάρνακα). Είναι σαν να πετάξει από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία.
Στον κόσμο ζούνε  17 εκατομμύρια Έλληνες από την Ελλάδα, η Κύπρος, και άλλοι.
 Δεύτερη στον κόσμο σε καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες. 
Την Ελλάδα επισκέπτονται 16 εκατομμύρια τουρίστες ετησίως και έχει μια πολύ ανεπτυγμένη τουριστική βιομηχανία.
Στην Ελλάδα υπάρχουν τρία μεγάλα ναυπηγεία που μπορεί να κατασκευασουν πλοία κάθε τύπου. Η Ελλάδα παράγει  φορτηγά, λεωφορεία, σιδηροδρομικά οχήματα, μπετονιέρες, ρυμουλκούμενα και άλλα.
Έλληνες  κατέχουν  2400 μεγάλα δεξαμενόπλοια και φορτηγά -  η χώρα κατέχει την πρώτη θέση στον κόσμο, Κύπρος πέμπτη θέση (1.500 μεγάλα δεξαμενόπλοια και φορτηγά).
Η Ελλάδα είναι δεύτερη στον κόσμο στην παραγωγή πρόβειου γάλακτος, τρίτη θέση για την παραγωγή της ελιάς και του ελαιόλαδου, και παράγει σαφράν, ακτινίδια, ροδάκινα.
Η χώρα κατέχει την τρίτη θέση στον κόσμο στην παραγωγή αλουμινίου, την τρίτη θέση στην Ευρώπη για την παραγωγή νικελίου (18.630), Μαγνησίτης, ΥδρομαγνησίτηςΠερλίτης (1.600.000 τόνοι), είναι η δεύτερη στον κόσμο στην παραγωγή του Μπεντονίτη (1.500.000 τόνοι ) και η πρώτη στην Ευρώπη στην παραγωγή Βωξίτης (2174000 τόνοι), η Ελλάδα έχει αποθέματα  Λιγνίτης   (95.500.000.000 για)  το νησί της Εύβοιας, της Πελοποννήσου, λιγνίτης Σερρών (40 εκατομμύρια τόνοι) κατανέμονται σε κοντά στον Όλυμπο και στο νησί της Εύβοιας.
Επίσης ανέπτυξε υψηλό μεταλλεύματα σιδήρου που περιέχουν έως και 50% μέταλλο. Τα κύρια πεδία είναι ω-Επίσημη Σέριφο, Κύθνο, Τζια, Εύβοιας και στη Νότια Πελοπόννησο. Μεγάλα αποθέματα  Σιδηροπυρίτης  με υψηλή περιεκτικότητα σε θείο βρίσκεται στη χερσόνησο της Χαλκιδικής.
Η Ελλάδα έχει μεγάλα αποθέματα βωξίτη (πάνω από 100 εκατομμύρια τόνοι) πολύ καλής ποιότητας. Τοποθεσίες σε Μέγαρα και την Ελευσίνα, στους πρόποδες του Παρνασσού, στα νησία της Σάμου, Εύβοια, Αμοργό. Μεταλλεύματος Μολύβδου-ψευδαργύρου  ανακαλύφθηκε στη Δυτική Θράκη και την Αττική. 
Στη Θάσο βρέθηκαν κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου το 1972. Παγκόσμια διάσημο ελληνικό μάρμαρο εξορύσσεται γύρω από την Αθήνα και την Πελοπόννησο, το νησί της Τήνου, στη δυτική Θράκη. Εξορύσσεται περισσότερα μεταλλεύματος ουρανίου (Σέρρες) μετάλλευμα νικελίου (Λάρυμνα), θείο (Τάσος) και ούτω καθεξής. 
Πολεμική Αεροπορία της Ελλάδα 2 η θέση στο ΝΑΤΟ. Πολεμικό Ναυτικό  είναι στη δεύτερη θέση στο ΝΑΤΟ (Τουρκία -11η).
Προσοχή ... !!!! Νότια της Κρήτης, είναι το ανοικτό πεδίο με πετρελαϊκά αποθέματα 175 δισεκατομμυρίων τόνων, η οποία είναι η τρίτη μεγαλύτερη στον κόσμο !!!
Αποθέματα  σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο εκτιμάται στη Ελλάδα ( προσέξτε ) πάνω από $10 τρισεκατομμύρια  δολαρίων, βάση  αξιολόγησης του Γεωλογικού Ινστιτούτου των ΗΠΑ !!!!
Τα αποθέματα χρυσού εκτιμάται σε 38 δισεκατομμύρια ευρώ (8.500.000 ουγκιές, ενώ εκείνες του αργύρου - σε 65 εκατομμύρια ουγκιές). στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία βρίσκονται τα  3 μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού στην Ευρώπη.
Θέλουν αυτή η χώρα θέλει να πουληθεί για 340 000 000 000  δισεκατομμυρίων !!!!!
Ελπίζω ότι τώρα όλοι καταλάβατε  γιατί ο Τσίπρας υπερασπίστηκε την Ελλάδα! Οι Έλληνες γνωρίζουν την τιμή, δεν πωλούν, καθώς οι άνθρωποι δεν πωλούνται !!! Ψηφίζω για την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό !!! Τώρα ξέρετε γιατί θέλουν να ληστέψουν την Ελλάδα  και την πιέζουν σκληρά !!! 



 

Το  άρθρο το βρήκαμε εδώ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID