EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Αναμένεται Νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τις τράπεζες

Στη νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που θα εκδοθεί αργότερα τη Δευτέρα, μετά από την ενημέρωση που θα γίνει από την Τράπεζα της Ελλάδος και τις εξελίξεις που αναμένονται αναφορικά με τη στάση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, παρέπεμψε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας σχετικά με τη λειτουργία των τραπεζών και τα όρια αναλήψεων από Τρίτη.

Μιλώντας το πρωί στον ANT1 ο κ. Μάρδας ανέφερε πως τη Δευτέρα άνοιξαν περί τα 1.120 υποκαταστήματα τραπεζών σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι συνταξιούχοι που δεν έχουν κάρτα και δεν έχουν λάβει τα 120 ευρώ από τους λογαριασμούς τους την περασμένη εβδομάδα.

Ερωτηθείς για το θέμα που προέκυψε με τις τραπεζικές θυρίδες μετά τις δηλώσεις της Νάντιας Βαλαβάνη διευκρίνισε πως η απόφαση να μην υπάρχει πρόσβαση σε αυτές ελήφθη για λόγους ισονομίας, καθώς πρόσβαση θα μπορούσαν να έχουν μόνο οι κάτοχοι θυρίδων στα 1.120 υποκαταστήματα που παραμένουν ανοιχτά και όχι όλοι οι υπόλοιποι.

Διαβεβαίωσε τέλος πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για το περιεχόμενο των θυρίδων.




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID