EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Σε «τεχνική πτώχευση» η Malaysia Airlines

Ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των Μαλαισιανών Αερογραμμών (Malaysia Airlines) Κριστόφ Μίλερ ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι η αεροπορική εταιρεία τελεί πλέον υπό καθεστώς «τεχνικής πτώχευσης» και ανέφερε ότι θα καταργηθούν άμεσα 6.000 θέσεις εργασίας.

Ο Γερμανός επικεφαλής της Malaysia Airlines είπε ότι η κίνηση αυτή γίνεται σε μια προσπάθεια αναδιοργάνωσης της εταιρείας που βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής μετά τις δύο αεροπορικές τραγωδίες που σημειώθηκαν πέρυσι.

«Είμαστε τεχνικά σε πτώχευση και η μείωση των αποδόσεων είχε αρχίσει πολύ πριν από τα τραγικά γεγονότα του 2014», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο νέος πρόεδρος επιβεβαιώνοντας μία κίνηση, η οποία ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενη.

Η εταιρεία είχε γίνει ευρέως γνωστή πέρσι τον Μάρτιο, όταν εξαφανίστηκε από προσώπου γης η πτήση MH370 με τους 239 επιβαίνοντες. Η εξαφάνιση του μοιραίου Boeing παραμένει μυστήριο περισσότερο από έναν χρόνο μετά.

Τέσσερις μήνες αργότερα, αεροσκάφος της ίδιας εταιρείας, το οποίο εκτελούσε την πτήση MH370 με 298 καταρρίφθηκε ενόσω πετούσε στον ουκρανικό εναέριο χώρο.

Τα δύο δυστυχήματα υπήρξαν η χαριστική βολή για την εταιρεία, η οποία επί χρόνια εμφάνιζε ζημιές.

Για την ώρα, πάντως, η Malaysia Airlines λειτουργεί κανονικά, χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές στις πτήσεις της.




πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID