EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

«Αναστατώθηκε» ο Μπόμπολας από τη σύλληψη: «Είμαι επιχειρηματίας, εκπροσωπώ τη χώρα μου»

Ενοχλημένος για τη στάση των ελληνικών αρχών εμφανίστηκε ο επιχειρηματίας Λεωνίδας Μπόμπολας, μιλώντας στο Reuters μετά τη σύλληψη του για φοροδιαφυγή ύψους 4 εκ. ευρώ. Ο Λεωνίδας Μπόμπολας κατέβαλε 1,8 εκ. ευρώ για να αφεθεί ελεύθερος και έλαβε ολιγοήμερη προθεσμία για να καταβάλει τα υπόλοιπα 2,2 εκ. ευρώ.

Μιλώντας στο Reuters είπε: «Το όλο επεισόδιο της σύλληψης ήταν κάτι που με αναστάτωσε, επειδή είμαι ένας επιχειρηματίας με δραστηριότητες στο εξωτερικό και πιστεύω πως εκπροσωπώ τη χώρα μου». Όπως είπε «είχε δοθεί περιθώριο μέχρι της 30 Απριλίου να πληρώσει, αλλά οι αρχές τον ανάγκασαν να πληρώσει πριν τη προθεσμία».

«Συνήθως, οι εισαγγελείς περιμένουν έως ότου λήξει η προθεσμία και αν αυτή παρέλθει και δεν έχει πληρώσει, τότε ξεκινούν τις νομικές διαδικασίες», δήλωσε και πρόσθεσε: «Χθες έμεινα έκπληκτος επειδή σκόπευα να διευθετήσω την υπόθεση και να την αποτρέψω από το να μετατραπεί σε ποινική υπόθεση».

Το Reuters στο δημοσίευμά του αναφέρει πως ο Λεωνίδας Μπόμπολας είναι «ο πρώτος υψηλού κύρους επιχειρηματίας» που συλλαμβάνεται από την ημέρα που Αλέξης Τσιπρας ανέλαβε καθήκοντα πρωθυπουργού.




πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID