EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

"Βόμβες" Μαρκαριάν στην Εθνική!

Επιλογές που θα προκαλέσουν πολλές συζητήσεις ετοιμάζει ο Ουρουγουανός κόουτς στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Ποιον διεθνή επαναφέρει και ποιον αναμένεται να κόψει;

Έτοιμος να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με τον προκάτοχό του είναι ο Σέρχιο Μαρκαριάν. Ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει διαφορετικές απόψεις με τον Κλαούντιο Ρανιέρι και γι΄ αυτό σκοπεύει να προβεί σε προσθαφαιρέσεις στο υπάρχον ρόστερ της γαλανόλευκης. Δεν αναμένεται, δηλαδή, ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού να εμπιστευτεί τις επιλογές του προηγούμενου ομοσπονδιακού τεχνικού και προτίθεται να διαφοροποιήσει τις κλήσεις ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας στα προκριματικά του Euro.

Τι έχει στο μυαλό του ο Σέρχιο; Καταρχήν, σε πρώτη φάση, σκέφτεται πολύ σοβαρά να επαναφέρει στην Εθνική ομάδα τον Κώστα Κατσουράνη. Ο 70χρονος κόουτς πιστεύει ότι στα προηγούμενα παιχνίδια της γαλανόλευκης έλειπε η παρουσία έμπειρων παικτών και θεωρεί ότι ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα τόσο αγωνιστικά, όσο και στα αποδυτήρια.

Ο Μαρκαριάν εκτιμάει ότι η Εθνική αυτή τη στιγμή στερείται ενός αρχηγού και είναι πολύ πιθανό να δώσει αυτόν τον ρόλο στον Κατσουράνη που είναι γνωστό ότι διαθέτει ηγετικά χαρίσματα. Πάντως, για να λέμε την αλήθεια, το ενδεχόμενο επιστροφής του "Κατσούρ", ενδέχεται να φέρει πολλές αντιδράσεις, καθώς μπορεί θεωρηθεί πισωγύρισμα και να ζήσουμε ξανά ...μέρες Μουντιάλ.
Την ίδια στιγμή, πάντως, ο Ουρουγουανός τεχνικός θεωρεί ότι κάποιοι παίκτες δεν έχουν αυτή τη στιγμή θέση στην Εθνική. Είναι της γνώμης, δηλαδή, ότι έχουν ξεπεραστεί και πως δεν μπορούν να προσφέρουν πια τα αναμενόμενα. Σε αυτή την κατηγορία φαίνεται ότι ανήκει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Ο Μαρκαριάν δεν έχει και την καλύτερη γνώμη για τον άσο του ΠΑΟΚ παρόλο που σε κάθε ματς της Εθνικής δίνει τα πάντα. Είναι, λοιπόν, πιθανό να τον παροπλίσει και στη θέση του να πάρει κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή με εμπειρία αλλά με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Βέβαια, και αυτή η απόφαση μπορεί να προκαλέσει πολλά σχόλια απ΄ αυτούς που θα υποστηρίξουν ότι δεν αξίζει ένα τέτοιο τέλος σε έναν "πιστό στρατιώτη" της Εθνικής ομάδας.





πηγη
 
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID