EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Οι Ρωσικές Αεροπορικές Δυνάμεις θα παραλάβουν ένα ολοκαίνουργιο σύστημα προσγείωσης.

Το σύστημα αναμένεται να προσδώσει μια  πλήρως κατά προσέγγιση  αυτόματη  προσγείωση που θα επιλύσει διάφορα προβλήματα με την προσγείωση σε κακές καιρικές συνθήκες.

Η Ρωσία θα αναπτύξει ένα   φορέα μεγάλης ακρίβειας  στο   σύστημα αυτόματης προσγείωσης για τις Αερο  Ναυτικές Δυνάμεις, σύμφωνα με το διοικητή των αεροναυτικών δυνάμεων  Υποπτέραρχο  Ιγκόρ Kozhin.


"Επί του παρόντος, σχεδιάζουμε ένα σύστημα που αναμένεται να προσφέρει την ακρίβεια του  ενός μέτρου κοντά στο σημείο προσγείωσης. Η ανάπτυξή του έχει ήδη αρχίσει, και σίγουρα θα πρέπει να ολοκληρωθεί", δήλωσε ο Kozhin.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι το σύστημα αναμένεται να παραδώσει μια  πλήρως  κατά   προσέγγιση αυτόματη προσγείωση που θα επιλύσει διάφορα προβλήματα με την προσγείωση σε κακές καιρικές συνθήκες.

πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID