EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Έκανε την έκπληξη ο Ηρακλής, απέκλεισε από το κύπελλο τον Αστέρα στην Τρίπολη

Ο Ηρακλής πήρε... το ρόπαλό του και κατάφερε να "σβήσει" τον Αστέρα Τρίπολης από τη φετινή διοργάνωση του κυπέλλου.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε 1-0 στην αρκαδική πρωτεύουσα ανατρέποντας τα προγνωστικά, καθώς ο αγώνας στο «Καυτανζόγλειο» είχε λήξει 1-1 και προκρίθηκε με θριαμβευτικό τρόπο στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Η φάση που έγραψε την ιστορία του αγώνα καταγράφηκε στο 56΄, όταν ο Ρομάνο βρέθηκε απέναντι στον Κοσίτσκι και με εξαιρετικό «σκάψιμο» πέρασε την μπάλα από πάνω του γράφοντας το 0-1.

Στο 84΄ ο Αστέρας έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για να οδηγήσει το παιχνίδι στην παράταση με τον Μπαράλες.

Την αρχική προσπάθεια του Αργεντινού επιθετικού απέκρουσε ο Χουάντερσον, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Ιντζόγλου απομάκρυνε την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή.

Ο Ηρακλής άντεξε, πήρε τη νίκη και την πρόκριση και δημιούργησε το «2Χ2» για τις ομάδες της Β΄ Εθνικής επί της Σούπερ Λίγκας, καθώς νωρίτερα ο Απόλλων Σμύρνης είχε αποκλείσει τον Λεβαδειακό, επίσης με εκτός έδρας νίκη.

Αστέρας Τρίπολης: Κοσίτσκι, Κιτοκό, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Τιε Μπι (59’ Μπαράλες), Νίκο, Μούκαμ (65’ Ρόλε), Μπαντιμπανγκά (46’ Τσοκάνης), Μπαράλες.

Ηρακλής: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας (88’ Λουκίνας), Σαραμάντας, Μπαρτολίνι, Στάμου, Τσιλιανίδης (46’ Τσιλιγκίρης), Ιντζόγλου, Ζιάμπαρης, Περόνε, Ρομάνο (77' Πουρτουλίδης), Κυριακίδης

Πηγή: Filathlos.gr


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID