EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ελεύθερος ο γιατρός που κατηγορήθηκε ότι πήρε "φακελάκι"

Ελεύθερος αφέθηκε ο γιατρός από την Άρτα, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι πήρε “φακελάκι”, έπειτα από κοινή απόφαση του  ανακριτή και του εισαγγελέα.

Οι Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είχαν συλλάβει τον γιατρό στην κατοχή του οποίου, σύμφωνα με την ίδια την ΕΛ.ΑΣ., βρέθηκε και κατασχέθηκε φάκελος με προσημειωμένα 200 ευρώ, όμως σήμερα το πρωί αφέθηκε ελεύθερος.

Μάλιστα, ο γιατρός επέστρεψε κανονικά στα ιατρικά του καθήκοντα στο νοσοκομείο της πόλης.
Σύμφωνα με το συνήγορό του γιατρού: «Στην έρευνα της περίεργης υπόθεσης καταδείχτηκε ότι οι κατηγορίες ήταν ψευδείς και κατασκευασμένες υπό την καθοδήγηση προσώπων που είτε φθονούν την καταξίωση του γιατρού είτε βλάπτονται οικονομικά από την σημαντική επί των ημερών του, αναβάθμιση της Οφθαλμολογικής Κλινικής».

Πλέον, απομένει να αποφασισθεί, εάν η διοίκηση του Νοσοκομείου θα διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση για το θέμα, όπως αναφέρει το epirusgate.blogspot.gr.

Σύμφωνα πάντως με τη νομοθεσία, ο Διοικητής του Νοσοκομείου μπορεί να θέσει τον γιατρό σε αναστολή καθηκόντων για ένα μήνα, με την παραλαβή των σχετικών εγγράφων από την εισαγγελία.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID