EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Νέα παράταση για το ABS στα φορτηγά

Μετά από ερωτήματα ενδιαφερομένων για το θέμα, το υπουργείο Μεταφορών κάνει γνωστό ότι έχει διαβιβαστεί προς δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως απόφαση με την οποία τροποποιείται η ημερομηνία απαγόρευσης της κυκλοφορίας των οχημάτων που δεν φέρουν ABS.

Έτσι ενώ η προθεσμία έληγε την 1/1/2015 πλέον καθορίζεται ότι από 1/4/2015, ή από την ημερομηνία λήξης του Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου εφόσον αυτή είναι μεταγενέστερη της 1/4/2015, θα απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων κατηγοριών Μ2, Μ3, Ν2, Ν3, Ο3, Ο4 που έχουν ταξινομηθεί στην Ελλάδα μετά την 1/1/1999, τα οποία δεν φέρουν σύστημα αντιεμπλοκής κατά την πέδηση.

Εφόσον ο περιοδικός τεχνικός έλεγχος πραγματοποιηθεί πριν τις 31/3/2015 και διαπιστωθεί ότι το όχημα δεν είναι εφοδιασμένο με σύστημα αντιεμπλοκής κατά την πέδηση, θα χορηγείται ετήσια καταλληλότητα και στο χώρο των παρατηρήσεων του Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου θα αναγράφεται η παρατήρηση «Το όχημα δεν φέρει σύστημα αντιεμπλοκής κατά την πέδηση (ABS) και οφείλει να εφοδιαστεί με αυτό έως τον επόμενο περιοδικό τεχνικό έλεγχο».

πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID