EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Καινοτόμα ιδέα:Διαφημιστική εκμετάλλευση των Αρχαιοτήτων

Γέμισε η Ελλάδα από καινοτόμους,κυρίως δαπάκια γιατί άμα δεν είσαι ΔΑΠ δεν είσαι και καινοτόμος όπως όλοι το ξέρουν.

Όμως και εμείς οι άπλυτοι έχουμε δικαίωμα στην καινοτομία έστω και αν μην έχουμε μέσο να πάρουμε καμιά επιχορήγηση από τον Μεσσήνιο.

Ως γνωστό στην Ελλάδα παρ όλες τις κλοπές και καταστροφές που υπέστησαν τα μνημεία της,από τους γνωστούς άγνωστους,έχουνε διασωθεί ακόμη πολλά,όπως πολλές είναι και οι παραλίες της που κάποιοι λένε ότι δεν έγινε και τίποτα αν πουλήσουμε μερικές.

Αυτά τα μνημεία προσφέρουν στον τουρισμό της όμως η Ελλάδα χρωστά τα μαλλιοκέφαλά της και πρέπει να βρεθούν κι άλλοι τρόποι εκτός του να στέκονται βουβά και άχρωμα.Εξάλλου πολυεθνικές εταιρείες θα έδιναν πολλά για να γίνουν σπόνσορες στην Ακρόπολη η στους Δελφούς.Τα στάδια θα μπορούσαν να γίνουν αθλητικές εγκαταστάσεις της Μπάρτσα η της Μίλαν και τα θέατρα στούντιο του Χόλιγουντ.

Κάτι που μπορεί να γίνει εύκολα και απλά είναι να ντύνουν τα αγάλματα μεγάλοι μόδιστροι,με το αζημίωτο βέβαια.Εκτός από τα έσοδα που θα έχουμε από τους μόδιστρους θα εκτοξευθούν και οι επισκέπτες των μουσείων.Φανταστείτε πόσοι θα σπεύσουν να δουν τον Ερμή του Πραξιτέλη ντυμένο Dolce & Gabbana.
Και αν νομίζετε ότι αυτά είναι ακραία και δεν γίνονται σκεφτείτε ότι υπουργό Πολιτισμού έχουμε μια Κεφαλογιάννη που θεωρεί την Γκαγκά διαφήμιση για την Ελλάδα...να μην αναφέρω και Υπουργούς Υγείας Άδωνι και Βορίδη.
Όλα γίνονται αρκεί να έχεις θέληση και φυσικά να είσαι καινοτόμος και δαπίτης.

Να κάπως έτσι:






Και η Ακρόπολη φυσικά 


Ας μην ξεχνάμε ότι οι Ιταλοί το έχουν ήδη επιχειρήσει οπότε πρέπει να τους προλάβουμε.

 



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID