EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Να βγούμε άμεσα από το ευρώ (όσο δεν είναι αργά)

Όλο και περισσότεροι πλέον οικονομολόγοι διεθνώς αναγκάζονται εκ των πραγμάτων να αναγνωρίσουν την πικρή αλήθεια: ότι το ευρώ, το δήθεν «ενιαίο ευρωνόμισμα» ήταν ένα τραγικό λάθος!

Η αποτυχία του, πλήρης. Κάτι που πλήρωσαν τα τελευταία χρόνια και εξακολουθούν να πληρώνουν οι λαοί βασικά της Νότιας Ευρώπης, των οποίων οι εξωνημένες και προδοτικές ηγεσίες είχαν βάλει τις χώρες τους σ’ αυτή τη σατανική παγίδα μεταξύ 1999 και 2001... Στην Ελλάδα συγκεκριμένα στη «στρούγκα» της Ευρωζώνης μας είχε βάλει με ψευδή και πλασματικά στοιχεία, χωρίς μάλιστα να ρωτήσει τον λαό, ο πολιτικός νάνος Ααρών Αβούρι (Ψευτοσημίτης), το όνομα του οποίου θα γραφτεί με τα πλέον μελανά γράμματα στην ιστορία του τόπου μας.

Μας υποσχέθηκαν μόνιμη ευημερία και μια θέση στο «κλαμπ» των ισχυρών της Ευρώπης και του κόσμου, αλλά αντ’ αυτών... μας έφεραν την απόλυτη δυστυχία και μας κατήντησαν τριτοκοσμικούς! Όλοι μας βλέπουμε τριγύρω τα συντρίμμια που αφήνει πίσω του το καταραμένο αυτό νόμισμα, το ευρώ. Το οποίο από τότε που μπήκε στις ζωές μας, μας έχει καταστρέψει και οδηγήσει στην απόγνωση, την κατάθλιψη και την παράνοια... Όπως και ολόκληρο τον ευρωπαϊκό Νότο, από την Ιρλανδία και την Πορτογαλία, διαμέσου της Ισπανίας και της Ιταλίας και απολήγοντας στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Πραγματικά, ας μας πει ένας από αυτούς που συνεχίζουν να υποστηρίζουν την παραμονή της χώρας μας στο ευρώ, σε τι άραγε ελπίζει; Πιστεύουν όλοι αυτοί όντως ότι υπάρχει μία μικρή έστω ελπίδα ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας όσο η χώρα παραμένει στη ζώνη του ευρώ; Ή μήπως υποκρίνονται, ενώ γνωρίζουν τη θλιβερή πραγματικότητα, και εξυπηρετούν άλλους, άδηλους και πονηρούς, σκοπούς;... Είναι ντροπή και αίσχος να υπάρχουν ακόμα και σήμερα, μετά την ολική καταστροφή που έχουμε υποστεί ως λαός, Έλληνες που φοβούνται να αναγνωρίσουν την αλήθεια: ότι όσο παραμένουμε στην Ευρωζώνη ΔΕΝ έχουμε μέλλον κανένα!

Γι’ αυτό λοιπόν πραγματικά δεν υφίσταται λύση άλλη, παρά μόνο η έξοδός μας από αυτή την παγίδα! Από την κόλαση στην οποία μας έριξε το 2001 ο πολιτικός απατεώνας Σημίτης, που έχει μάλιστα και το θράσος να βγαίνει σήμερα και να μας... «συμβουλεύει» και από πάνω!... Η έξοδος από το ευρώ για όλες τις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου είναι άμεση ανάγκη! Κάτι περισσότερο: είναι ανάγκη επιβίωσης των εθνών αυτών, που σε διαφορετική περίπτωση θα καταντήσουν επαίτες του προηγμένου Βορρά και αθύρματα στα χέρια της ισλαμικής διείσδυσης στην Ευρώπη!... Ναι, θα υποφέρουν Έλληνες, Κύπριοι και άλλοι λαοί τα πρώτα χρόνια της επιστροφής τους στα εθνικά τους νομίσματα! Κανείς δεν είπε ότι κάτι τέτοιο θα είναι εύκολο. Πλην όμως θα κερδίσουν κάτι που δεν πληρώνεται με τίποτα: το μέλλον των επόμενων γενεών, που κινδυνεύει όσο παραμένουν στη σατανική Ευρωζώνη!

Ησαΐας Κωνσταντινίδης

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID