EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Τα τρολε'ι' θα λειτουργησουν Νικολακοπουλε;

 
Κλειστό για έβδομη συνεχή ημέρα θα μείνει το Μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι κήρυξαν νέα εικοσιτετράωρη απεργία για την Τετάρτη. Παράλληλα, για την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου αποφασίστηκε εικοσιτετράωρη απεργία σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς στο λεκανοπέδιο, συμπεριλαμβανομένου του Προαστιακού, όπως ανακοίνωσαν τα σωματεία των εργαζομένων.

Υπενθυμίζεται ότι η απεργία έχει κριθεί παράνομη από τα δικαστήρια και η διοίκηση έχει ζητήσει από τους εργαζόμενους να επιστρέψουν στην εργασία τους.

Πότε απεργούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς τις επόμενες ημέρες:

Την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου:
- Το Μετρό δεν θα λειτουργήσει καθόλου, λόγω εικοσιτετράωρης απεργίας που κήρυξαν οι εργαζόμενοι.
- Στον Ηλεκτρικό και στο Τραμ θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας (η ώρα δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή).
- Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κυκλοφορήσουν κανονικά.
Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου:
- Τα λεωφορεία δεν θα λειτουργήσουν από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, λόγω στάσης εργασίας που κήρυξαν οι εργαζόμενοι.
Τα τρολε'ι' θα λειτουργήσουν Νικολακοπουλε;
Την Τρίτη 29 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς (η ώρα δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή).
Την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί εικοσιτετράωρη απεργία σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Στη σύσκεψη των σωματείων εργαζομένων, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ), του ΕΚΑ και των πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων του ΟΣΕ, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, της ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες ΑΕ), της ΟΣΥ ΑΕ (Οδικές Συγκοινωνίες) και της ΕΡΓΟΣΕ, οι εργαζόμενοι κατήγγειλαν την προσπάθεια της κυβέρνησης και του υπουργείου Μεταφορών να ποινικοποιήσει τους αγώνες των εργαζομένων στις μεταφορές.

Τα σωματεία, εκτός του Μετ΄ρο, το οποίο θα καθορίσει μόνο του τις περαιτέρω κινητοποιήσεις, θα προβούν σε συντονισμένες δράσεις μέσα στην εβδομάδα.

Οι δράσεις αυτές θα συζητηθούν σε συνελεύσεις των σωματείων και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν οι κινητοποιήσεις.

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID