EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Εκ νέου στα δικαστήρια η «ΣΤΑΣΥ Α.Ε.» εναντίον των απεργιών στο μετρό – «Οι απεργοί να επιστρέψουν στην εργασία τους, αλλιώς θα εφαρμοστεί ο νόμος»


 

Στα δικαστήρια προσέφυγε εκ νέου, η διοίκηση της «ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.» εναντίον των κινητοποιήσεων, όπου είχαν εξαγγείλει για σήμερα οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς(μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ).
«Έχοντας εξαντλήσει τις διαδικασίες διαλόγου και τα ένδικα μέσα με τα οποία η δικαιοσύνη κατά συρροή κήρυξε τις κινητοποιήσεις παράνομες, η εταιρία δεν θα παραμείνει απαθής απέναντι στην ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού και τη συνεχιζόμενη παρανομία και θα προχωρήσει στην απόλυτη εφαρμογή του συνόλου των συνεπειών του νόμου» αναφέρει μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία.
Παράλληλα, απευθυνόμενη προς τους απεργούς, τους καλεί «να επιστρέψουν άμεσα στην εργασία τους και να γνωρίζουν ότι σε διαφορετική περίπτωση θα εφαρμοστεί ο νόμος».
«Για μία ακόμη φορά τα σωματεία ακολουθώντας παρελκυστική τακτική, τροποποιώντας τα αιτήματά τους, αιφνιδιαστικά και χωρίς να τηρούν τα προβλεπόμενα από τον Νόμο για τις συγκοινωνιακές επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, η λειτουργία των οποίων έχει ζωτική σημασία για την εξυπηρέτηση των βασικών αναγκών του κοινωνικού συνόλου προχώρησαν σε απεργιακές κινητοποιήσεις και σήμερα 22 Ιανουαρίου 2013» καταλήγει η ανακοίνωση της «ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.».

www.bankingnews.gr
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID