EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Εργαζόμενοι στα ΜΜΜ: “Φέρε τα ΜΑΤ φασίστα” - Ντινόπουλος: “Είναι σε διαθεσιμότητα η γυναίκα μου και δεν ζήτησα να εξαιρεθεί, γι’ αυτό, μόκο»


 

Αγρια κόντρα εξελίχθηκε στα παράθυρα του ΑΝΤ1 ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ Αργύρη Ντινόπουλο και συνδικαλιστές του μετρό.

Απευθυνόμενος στον γενικό γραμματέα Μεταφορών Νίκο Σταθόπουλο ο βουλευτής είπε πως «ο κ. Σταματόπουλος (σ.σ.: Πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο Μετρό) κάνει τη δουλειά του. Καλά κάνει! Η διοίκηση και εσείς τι κάνατε; Δεν ξέρατε ότι ετοίμαζαν απεργία; 50 άτομα κλείνουν το Μετρό; Γιατί τους αφήνετε έτσι και τους πληρώνετε κι από πάνω;».

Ο Σταματόπουλος αποκάλεσε τον βουλευτή της ΝΔ «φασίστα». Το λόγο έλαβε εκεί η αντιπρόεδρος του σωματείου κ. Πατεράκη και μπήκε και σε προσωπικές αναφορές: «Κύριε Ντινόπουλε, είπατε προχθές ότι όλες οι προσλήψεις στο Μετρό είναι ρουσφετολογικές. Υπάρχει κανένα συγγενολογικό σας πρόσωπο που δούλευε πριν λίγο καιρό με εμάς;».

«Τη σύζυγό μου εννοείτε; Είναι σε διαθεσιμότητα, τη διώξανε από το Τραμ» απάντησε φωνάζοντας ο κ. Ντινόπουλος.

«Το ξέρω κε Ντινόπουλε, σας ρώτησα για πριν» επέμεινε η Πατεράκη.

«Είναι σε διαθεσιμότητα κυρία μου. Και δεν έχω πάει να παρακαλέσω κανέναν να εξαιρεθεί» απάντησε ο βουλευτής. “Γι’ αυτό, μόκο» φώναξε, κάνοντας μάλιστα και νόημα να το… ράψει η αντιπρόεδρος του σωματείο των εργαζομένων του Μετρό!

«Πως μπήκε κε Ντινόπουλε; Πως μπήκε;» σχολίασε στη συνέχεια η κα Πατεράκη, για να απαντήσει εκ νέου ο κ. Ντινόπουλος:

«Δεν ήταν σαν εσάς να παίρνει 2.000 ευρώ. Δεν ήταν σας εσάς κυρία μου. Άντε μπράβο»! Η κόντρα έληξε με παρέμβαση του Γιώργου Παπαδάκη…
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID