EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

16 εργαζόμενοι της ALEX PAK προχώρησαν σε αναγκαστική εκτέλεση και είσπραξη των οφειλόμενων αποδοχών τους


 
Σε διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης και είσπραξης των οφειλομένων δεδουλευμένων αποδοχών τους προχώρησαν 16 εργαζόμενοι της ALEX PAΚ...

Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι οι εργaζόμενοι «κατάφεραν και ξεπέρασαν τις συμπληγάδες πέτρες της διπλής αίτησης υπαγωγής στο άρθρο 99 και παράλληλα της πτώχευσης, που με επιμέλεια έστησε ο εργοδότης με στόχο όχι την εξυγίανση φυσικά της εταιρείας, αλλά τη λήψη προληπτικών μέτρων προκειμένου να μην εισπράξουν οι εργαζόμενοι τις νόμιμες απαιτήσεις τους. Με άλλα λόγια προσπάθησε για άλλη μια φορά να ξεφορτωθεί τους εργαζόμενους μαζί με τα δικαιώματά τους».

Όπως αναφέρει η ΟΙΥΕ «επί μακρύ χρονικό διάστημα τους είχε θέσει παράνομα σε εκ περιτροπής εργασίας 2 ημερών την εβδομάδα και παράλληλα σε μη καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών τους».

Η Ομοσπονδία επισημαίνει πως ο αγώνας για τη δικαίωση των εργαζομένων συνεχίζεται «σε μια εποχή κατά την οποία οι εργοδότες με τη βοήθεια του αντεργατικού νομοθετικού πλαισίου της τρόικας και των μνημονίων, θεωρούν τους εργαζόμενους ως υλικά προς ανάλωση».
exelixeis.gr
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID