EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο χωρίς κανένα ενδοιασμό και ίχνους ντροπής.



 
«Χρειαζόμαστε μία νέα αφετηρία, προκειμένου η ελληνική οικονομία να βγει από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης. Το νέο αναπτυξιακό μοντέλο πρέπει να υποστηριχτεί από ένα νέο τραπεζικό σύστημα», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος

 
Μέσα στο 2013 ο Αντώνης Σαμαράς «βλέπει» τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας, εκτιμώντας πως η χώρα, με την πολιτική που ακολουθείται, θα βγει από την κρίση.

Συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο χωρίς κανένα ενδοιασμό και ίχνους ντροπής.
Τόσα χρόνια ήταν κι είναι στην διακυβέρνηση της χώρας και με τα δικά τους λάθει και πολιτικές επιλογές φτάσαμε στο αδιέξοδο και την καταστροφή. 
Το δυσκοίλιο κράτος το δημιούργησαν αυτοί και κανένας άλλος, ικανοποιώντας ψηφοφόρους και συμφέροντα.
Δεν τόλμησαν ποτέ να κάνουν την αυτοκριτική τους και την αυτοκάθαρση τους .
Το μεγάλο φαγοπότι τέλειωσε όχι γιατί δεν υπάρχουν άλλα , σας πήρανε χαμπάρι. 
Δεν το καταλάβατε;
Τώρα από μένα θέλετε να θυσιάσω το μέλλων του παιδιού μου γιατί τα κάνατε σκ@τα , να ξεπουλήσω την Πατρίδα μου γιατί τα κάνατε σκ@τα , να γίνω σκλάβος του ΧΧΙ αιώνα και να πεινάσω όπως πείνασε ο πατέρας μου γιατί και τότε κάποιος τ'έκανε σκ@τα όπως εσείς τώρα.
Παρόλο που όλος ο κόσμος και μεγάλη οικονομολόγοι μας λένε ότι το Ελληνικό χρέος δεν είναι διαχειρίσιμο εσείς θέλετε να σας πιστέψω ότι με την πολιτική που ακολουθείτε θα βγούμε από την κρίση . 
Πότε ;  
Χρειαζόμαστε νέα αφετηρία με καπετάνιο εσάς , Ευχαριστώ δεν θα πάρω.


« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID