EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Μεγαλεία για ΟΑΣΑ και ΟΣΕ. Μέχρι και η Αν. Μέρκελ ασχολείται μαζί τους!

Πριν από μερικούς μήνες, σε συνέντευξή της στη ΝΕΤ, η καγκελάριος της Γερμανίας Αν. Μέρκελ είχε αναφερθεί στην ανάγκη απελευθέρωσης της αγοράς φορτηγών και βυτιοφόρων ΔΧ στην Ελλάδα.
Τότε, οι περισσότεροι είχαν μείνει άφωνοι, συνειδητοποιώντας το μέγεθος και τις λεπτομέρειες της πληροφόρησης που έχει η Αν. Μέρκελ για την Ελλάδα.
Πριν από μερικά 24ωρα, σε ομιλία της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η καγκελάριος της Γερμανίας ανέφερε ότι η φοροδιαφυγή και οι προβληματικές ΔΕΚΟ είναι τα λάθη της Ελλάδας.

Η κα Μέρκελ τόνισε ότι «η Ελλάδα έκανε πολλά λάθη και τα πληρώνει. Δεν είναι δυνατό οι αστικές συγκοινωνίες να μην μπορούν να εισπράξουν τα κόμιστρα και οι φορολογικές υπηρεσίες τα έσοδα».
Μάλιστα η Καγκελάριος έκανε ειδική μνεία στον ΟΣΕ, σχολιάζοντας ότι «δεν πωλούσε αρκετά εισιτήρια ούτε για τους μισθούς των υπαλλήλων του. Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που πάει να γίνει μια ιδιωτικοποίηση στην Ελλάδα να κατεβαίνει ο κόσμος σε απεργία».
Όταν η κ. Μέρκελ έκανε δηλώσεις για τα φορτηγά και τα βυτία, γερμανικά μέσα ενημέρωσης αναζητούσαν για δηλώσεις ιδιοκτήτες φορτηγών ΔΧ! Τώρα, μάλλον είναι η σειρά των συνδικαλιστών σε ΟΣΕ και ΟΑΣΑ… 
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID