EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Σε επίσχεση εργασίας οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης


Σε επίσχεση εργασίας οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης 

Μόνο με οκτώ ασθενοφόρα θα εξυπηρετούνται από σήμερα τα επείγοντα περιστατικά στη Θεσσαλονίκη, λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ, οι οποίοι πραγματοποιούν επίσχεση εργασίας. Διεκδικούν την καταβολή δεδουλευμένων των μηνών Δεκεμβρίου 2011 και Μαρτίου 2012, καθώς και τα φύλλα πορείας από τον Νοέμβριο του 2011.

Από την προσεχή Δευτέρα, αναμένεται μεγαλύτερη ταλαιπωρία για τους πολίτες που θα χρειαστεί να καλέσουν ασθενοφόρο, καθώς, όπως ανέφερε στο ΑΜΠΕ ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΕΚΑΒ Χρήστος Αγγελίδης, ο αριθμός των ασθενοφόρων που θα εξυπηρετούν τα επείγοντα περιστατικά θα μειωθεί στα τέσσερα.

Το πρωί, οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν στο κεντρικό κτίριο του ΕΚΑΒ στην Πυλαία και από εκεί κατευθύνθηκαν με 16 ασθενοφόρα, τα οποία έθεσαν εκτός υπηρεσίας, στο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, όπου στάθμευσαν για περίπου μία ώρα.

Σύμφωνα με τον κ. Αγγελίδη, οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν αύριο και την Παρασκευή, ενώ την επόμενη Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας στην Αθήνα.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID