EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Παραλύουν την Πέμπτη οι συγκοιν

 
Παραλύουν την Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου οι μεταφορές - συγκοινωνίες σε... στεριά, θάλασσα και αέρα, εξαιτίας της συμμετοχής των εργαζομένων στην γενική απεργία της ΓΣΕΕ.
Οι ιδιοκτήτες Ταξί θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 8 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, μετά και το κάλεσμα της Συνομοσπονδίας Εμπορίου να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση.
Σε στάσεις εργασίας το πρωί και το βράδυ (5 π.μ. έως 9 π.μ. & 9μ.μ. έως 12μ.) προχωρούν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία, ενώ τα τρόλεϊ θα είναι ακινητοποιημένα όλο το 24ωρο. Ουσιαστικά, τα λεωφορεία θα κινούνται κανονικά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, για να διευκολύνουν τις μετακινήσεις των πολιτών που θα συμμετάσχουν στις απεργιακές συγκεντρώσεις.
Από την πλευρά τους, οι εργαζόμενοι σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ θα  συμμετέχουν στη γενική απεργία ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ, με στάση εργασίας από τις 5.00 έως τις 9.00 το πρωί.
Επίσης 24ωρη απεργία θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι σε ΟΣΕ και Προαστιακό, κάτι που σημαίνει ότι, καθ΄ όλη της ημέρας δε θα εκτελούνται και τα δρομολόγια του Μετρό στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο.
Σε στάση εργασίας 10 το πρωί με 1 μετά το μεσημέρι προσανατολίζονται και οι Ελεγκτές Εναερίου Κυκλοφορίας. Στο συγκεκριμένο διάστημα δε θα πραγματοποιηθεί καμία πτήση, ενώ θα γίνουν και τροποποιήσεις δρομολογίων.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID