EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Το μεροκάματο του τρόμου για υπαλλήλους καθαριότητας - Βρέθηκαν μπροστά σε ένοπλους μεθυσμένους

Μπροστά σε ένοπλους μεθυσμένους βρέθηκαν σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι σε απορριμματοφόρο του δήμου Φαιστού, έξω από το χωριό Αντισκάρι. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες...
το περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες όταν το απορριμματοφόρο με τους εργαζόμενους του πήγε έξω από το χωριό, στα πλαίσια του δρομολογίου του, προκειμένου να μαζέψει τα σκουπίδια. Τότε, εμφανίστηκαν μπροστά στους υπαλλήλους της καθαριότητας, δύο άνδρες σε κατάσταση μέθης που κρατούσαν κυνηγετικά όπλα.

Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ήταν τόσο πολύ μεθυσμένοι που δεν είχαν καμία αίσθηση της κατάστασης. Φώναζαν, έβριζαν και απειλούσαν, κραδαίνοντας τα όπλα τους δεξιά και αριστερά τρομοκρατώντας τους ανθρώπους που εκείνη την ώρα έβγαζαν το μεροκάματο τους.

Στη θέα τον μεθυσμένων οπλισμένων ανδρών, οι υπάλληλοι της καθαριότητας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προτίμησαν να αφήσουν κατά μέρος την αποκομιδή των απορριμάτων και να κοιτάξουν τη ζωή τους και τη σωματική τους ακεραιότητα. Έτσι το απορριμματοφόρο, έκανε στροφή και έφυγε από το χωριό.

Το περιστατικό έχει καταγγελθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών που διερευνά την υπόθεση με διακριτικότητα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι υπάλληλοι της καθαριότητας του δήμου που ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους ένοπλους μεθυσμένους, δεν κατάφεραν να αναγνωρίσουν την ταυτότητα τους. Η αστυνομία τους αναζητά ενώ στο χωριό πολλοί κάτοικοι υποστηρίζουν ότι δεν ξέρουν και δεν άκουσαν τίποτα κατά τη διάρκεια της νύχτας.
prismanews.gr
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID