EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Toshiba: Παρουσίασε τις τελευταίες της καινοτομίες στην IFA 2012



Η Toshiba Ευρώπης, παρουσίασε τις τελευταίες της καινοτομίες σε τηλεοράσεις, PC και tablet, στην έκθεση τεχνολογίας «IFA 2012» στο Βερολίνο την προηγούμενη εβδομάδα. Περισσότερες από 160 συσκευές εκτίθενται στο περίπτερο της Toshiba στην IFA - μεταξύ τους οι οθόνες Quad Full HD (4k), ένα νέο και πρωτοποριακό Ultrabook, η παρουσίαση της σειράς Windows 8, καθώς επίσης και επιδείξεις που δείχνουν πώς συνεργάζονται οι συσκευές, πώς έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο από cloud και πώς διανέμετε περιεχόμενο από συσκευή σε συσκευή.

«Αναγνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι σήμερα χρησιμοποιούν μια ποικιλία συσκευών για να απολαύσουν ψηφιακό περιεχόμενο» τονίζει ο κ. Andy Bass, Vice President, DS, Sales and Marketing Ευρώπης. «Η Toshiba, όντας πρωτοπόρος στη βιομηχανία τηλεοράσεων και PC, διαθέτει πλούσια εμπειρία και πολλά χρόνια επένδυσης σε R&D, την οποία και εφαρμόζουμε στα προϊόντα μας. Αυτή η διευρυμένη γκάμα μας επιτρέπει να εξερευνήσουμε τις δυνατότητες του cloud, να μοιραστούμε περιεχόμενο από τις συσκευές και να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητες του ψηφιακού κόσμου».

Ρεαλιστική ποιότητα εικόνας

Η Toshiba είναι πρωτοπόρος στην ποιότητα εικόνας και στην παρουσίαση Quad Full HD (4K) τηλεοράσεων με μέγεθος οθόνης 84 ιντσών (ή αλλιώς 2,13 μέτρων!). Ανοίγοντας στον δρόμο στην ποιότητα, η Toshiba προσφέρει μια αυθεντική κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι μέσω Quad Full HD (4k) τηλεοράσεων. Αυτές οι συσκευές παρουσιάζουν Quad Full HD εικόνες υψηλής ποιότητας (τέσσερις φορές ανώτερη από την σημερινή Full HD), ενώ η πλατφόρμα «CEVO ENGINE 4K» δίνει ένταση και λεπτομέρεια στην εικόνα.

Έξυπνες τηλεοράσεις και εντυπωσιακό 3D

Έχοντας Full HD (1920x1080) ανάλυση και διάταξη 16:9 LCD οθόνες με οπίσθιο πάνελ τύπου «Edge LED», η Toshiba παρουσιάζει την ενισχυμένη Smart TV τεχνολογία με τις σειρές TL και RL. Το ενσωματωμένο WiFi δίνει εύκολη πρόσβαση στο Toshiba Places, σε USB Video Recording, ασύρματη σύνδεση Intel WiDi, Open Browser και είναι συμβατό με την υπηρεσία Skype, ενώ μπορεί να συνεργαστεί με tablet και smartphone για εντυπωσιακή πρόσβαση σε περιεχόμενο. Οι σειρές TL είναι έτοιμες για 3D και μπορoύν να μετατρέψουν 2D περιεχόμενο σε 3D, με τη χρήση των γυαλιών Toshiba Active Shutter 3D (πωλούνται χωριστά).

Η σειρά WL968 της Toshiba, με πολύ κομψό σχεδιασμό από τον JACOB JENSEN, είναι μια νέα προσθήκη στις σειρές τηλεοράσεων με διάφορα μεγέθη οθόνης – 55 ιντσών (139 εκατοστά), 47 ιντσών (119 εκατοστά) και 42 ιντσών (107 εκατοστά). Η σειρά προσφέρει μοναδικές 3D εμπειρίες χάρη στα τέσσερα ζευγάρια γυαλιών, που συνοδεύουν την τηλεόραση η οποία μετατρέπει 2D περιεχόμενο σε 3D εικόνες. Στο πλαίσιο της δέσμευσής της για την ανάπτυξη των Smart TV, η Toshiba έγινε μέλος της Smart TV Alliance.

Τα νέα UltrabooksTM συμπληρώνουν τη γκάμα

Το νέο Satellite U920t είναι ένα Ultrabook με Windows 8, το οποίο μπορεί εύκολα να μετατραπεί από φορητός υπολογιστής με πληκτρολόγιο, σε tablet με αναγνώριση αφής έως και πέντε δακτύλων. Έχοντας τις επιδόσεις ενός laptop και τη χρηστικότητα ενός tablet το Satellite U920t με οθόνη αφής 12.5 ιντσών (31.8 εκατοστά) διαθέτει υψηλή ταχύτητα ανταπόκρισης και μπορεί να ξεκινήσει (από κατάσταση off σε on) μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Μία ακόμη προσθήκη στην οικογένεια Ultrabook της Toshiba, είναι το Satellite U940. Η συσκευή διαθέτει τη φορητότητα ενός Ultrabook και διαθέτει τρίτης γενιάς επεξεργαστές Intel, γραφικά και πρακτικές θύρες και διασυνδέσεις όπως HDMI, Ethernet και δύο USB 3.0.

Συλλογή Windows 8

Μαζί με τους Satellite U920t και Satellite U940, η Toshiba παρουσιάζει μια σειρά συσκευών για Windows 8. Η κληρονομιά και η εμπειρία της εταιρείας στην αγορά των PC, μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε εξελιγμένες συσκευές για κατανάλωση και δημιουργία περιεχομένου. Η πρακτική μετατροπή του U920t σε tablet επιτρέπει τη χρήση των Windows 8. Touch είναι επίσης και ο Toshiba LX830 23 ιντσών τύπου «all-in- one» PC αλλά και ο φορητός υπολογιστής Satellite P845t 14 ιντσών.
Άλλο ένα πρωτοποριακό προϊόν για Windows 8 είναι ο Satellite U840W, ένα 21:9 widescreen Ultrabook που δίνει τη δυνατότητα full-screen δεδομένων για κινηματογραφική εμπειρία και εντυπωσιακό harman/kardon ήχο, που ενισχύεται με SRS Premium Sound 3D. Επιπλέον η μοναδική τεχνολογία unique split screen της Toshiba επιτρέπει στους χρήστες να έχουν εννιά διαφορετικές ζώνες στην οθόνη τους.

Επίδειξη Tablet
Εκτός από το Satellite U920t και το Ultrabook, υπάρχουν δύο επιπλέον συσκευές Android. Η ταμπλέτα Toshiba AT300 με 10.1 ιντσών οθόνη τρέχει με Android 4.0 και έχει κεντρικό τσιπ NVIDIA Tegra 3. Παρά το γεγονός ότι έχει πάχος μόνο 8,95 χιλιοστά, η ταμπλέτα προσφέρει πολλές επιλογές θυρών και διασυνδέσεων όπως micro USB, standard SD, micro HDMI, WLAN, Bluetooth 3.0 και mobile broadband ανάλογα με το μοντέλο. Επίσης, η ταμπλέτα Toshiba AT270 έχει οθόνη 7,7 ιντσών τύπου AMOLED, «τρέχει» επίσης με Android 4.0 και έχει το ίδιο κεντρικό τσιπ με την ταμπλέτα ΑΤ300. Παράλληλα, η ταμπλέτα AT270 έχει επαρκές μέγεθος και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, ενώ προσφέρει επιλογή θυρών και διασυνδέσεων όπως micro-USB, micro-SD, WLAN και Bluetooth 3.0.

Αξεσουάρ εικόνας και ήχου


Δύο νέα sound bar παρουσιάζονται για πρώτη φορά. Το Toshiba 3D Sound Bar SB1 – SBK1 είναι ένα κλασικό στο σχεδιασμό sound bar που ενισχύει σημαντικά τον ήχο της τηλεόρασής σας. Το μικρό Toshiba Mini 3D Sound Bar με Subwoofer - SBM1W είναι ένα πρωτοποριακό sound bar που χρησιμεύει σαν ηχείο τηλεοράσεων ενώ μέσω Bluetooth συνδέεται με smartphones, tablets και notebooks.

Η αγαπημένη σειρά Camileo, ενισχύεται με τρεις νέες Full HD Camcorders. Η Camileo BW20 είναι αδιάβροχη και ιδανική για σπορ ενώ η Camileo S40 είναι μια λεπτή και ελαφριά κάμερα τσέπης. Τέλος, η Camileo X150 είναι επίσης μια ισχυρή συσκευή με τη δυνατότητα zoom 10x.

Δύο νέοι ισχυροί προτζέκτορες παρουσιάζονται επίσης: οι NHX21A και NHW22A με διάρκεια ζωής έως 20,000 ώρες. Οι νέες συσκευές είναι η ιδανική προσθήκη στον Toshiba SHX10 projector που παρουσιάστηκε πρόσφατα.

Διαχειριστείτε την κατανάλωση ενέργειας και το σπίτι σας


Η Toshiba παρουσιάζει επίσης το «Energy Place» μια πρόταση Home Energy Management Service (HEMS) με χειριστήρια η οποία συνδέει PCs, Tablets, smartphones και λοιπές συνδεδεμένες συσκευές. Οι χρήστες μπορούν να έχουν άνετα πρόσβαση στο οικιακό τους δίκτυο, ανάλογα με το σημείο που βρίσκονται, για να διαχειρίζονται συστήματα ενέργειας και ασφάλειας. Το Energy Place είναι το αναμενόμενο επόμενο βήμα για την Toshiba, αφού συνδυάζει τις γνώσεις της εταιρίας στον ψηφιακό και ενεργειακό τομέα αλλά και την έξυπνη τεχνολογία.

Ανταποκρίνεται στη ζήτηση των καταναλωτών για ενεργειακά αποδοτικές συσκευές που τους βοηθάνε να διαχειριστούν το σπίτι τους και να περιορίσουν τα οικιακά κόστη. Χαρακτηριστική της δέσμευσης της Toshiba στο HEMS είναι η ανάμειξη με το Lyon Confluence ένα από τα πιο εντυπωσιακά smart eco city projects στην Ευρώπη. Αυτή η έξυπνη κοινότητα περιλαμβάνει ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης ενέργειας που βοηθάνε τα σπίτια, τις επιχειρήσεις και ολόκληρες κοινότητες να καταγράψουν, αναλύσουν και μειώσουν την ενέργεια που χρησιμοποιούν. Αυτό υλοποιείται σε τέσσερις φάσεις (i) Κτίρια Εξοικονόμησης Ενέργειας, (ii) Ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα που τροφοδοτούνται από φωτοβολταϊκά (iii) σύστημα καταγραφής ενέργειας για τους κατοίκους (iv) Community Energy Management για να σχεδιάσουν και να καταγράψουν τη χρήση της ενέργειας στη Lyon.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID