EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Lumia 920 και Lumia 820 με Windows 8



Nokia και Microsoft φέρνουν την αλλαγή στην αγορά των smartphonesεισάγοντας νέες τεχνολογίες και ποντάροντας  στην κοινή εμπειρία χρήσης που υπόσχονται τα νέα Windows 8.
Η Nokia παρουσίασε τα ανανεωμένα Lumia: Τα νέα Lumia 920 και Lumia 820 από τα πρώτα smatphones που ενσωματώνουν το νέο πολύ-λειτουργικό σύστημα της Microsoft, Windows 8.
Η οθόνη του Lumia 920, με ανάλυση 1.280x768p, είναι 25% πιο φωτεινή από οποιοδήποτε άλλο πάνελ φορητής συσκευής κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά και ταυτόχρονα η ταχύτερης απεικόνισης LCD οθόνη που έχει ενσωματώσει μέχρι σήμερα σε οποιοδήποτε συσκευή της.

Το μικρότερο  από τα δυο νέα Lumia, το 820, έχει οθόνη 4,3 ιντσών και αποσπώμενο πίσω κάλυμμα, που επιτρέπει την αλλαγή της μπαταρίας. 

Και οι δύο συσκευές θα είναι διαθέσιμες σε LTE και HSPA+ και η κυκλοφορία τους αναμένεται πριν από το τέλος της χρονιάς.
Το Nokia City Lens είναι η αρχή μίας νέας επαυξημένης πραγματικότητας, η οποία ενισχύει και τα Nokia Maps, κάνοντας δυνατή τη μετακίνηση μεταξύ προβολής χαρτών και προβολής επαυξημένης πραγματικότητας, βοηθώντας τους χρήστες να ελέγχουν την κατεύθυνση τους και το περιβάλλον.

Οι υπηρεσίες τοποθεσίας της Nokia, μαζί με τις βελτιώσεις στο Nokia Drive και το Nokia Transport, συνθέτουν μια περιεκτική και ολοκληρωμένη εμπειρία πλοήγησης για smartphones.

Εκτός της τεχνολογίας ασύρματης φόρτισης σε επαφή με ειδικές επιφάνειες, το Lumia 920 έρχεται με διπύρηνο επεξεργαστή στα 1,5 Ghz, είναι συμβατό με το NFC -για ασφαλή ασύρματη επικοινωνία σε πολύ μικρή απόσταση και «φοράει» ένα πλήρως ανανεωμένο σύστημα οπτικών της Carl Zeiss, με οπίσθια κάμερα 8 Μegapixel της σειράς PureView και δυνατότητα καταγραφής βίντεο υψηλής ευκρίνειας στα 1080p. Επίσης, ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στο επανασχεδιασμένο σύστημα σταθεροποίησης, για καθαρές φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID