EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Τσιπρας: Σύντομα η Αριστερά στη ΔΕΘ ως κυβέρνηση


 

 Ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στις παραγωγικές τάξεις της συμπρωτεύουσας, δήλωσε βέβαιος πως σύντομα η Αριστερά θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη και στην ΔΕΘ ως κυβέρνηση. «Τώρα είναι η ώρα να σταματήσουμε την καταστροφή και να οργανώσουμε την ανατροπή, πρέπει να ξαναχτίσουμε την Ελλάδα σε στερεές βάσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

«Να σχεδιάσουμε μαζί την Ελλάδα που ονειρευόμαστε, να την ξαναχτίσουμε σε στέρεες βάσεις και όχι γυρνώντας στο παρελθόν», είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Τσίπρας μιλώντας σε παραγωγικούς φορείς της ΔΕΘ.

Ο κ. Τσίπρας κάλεσε τους Έλληνες ανεξάρτητα με το τι έχουν ψηφίσουν να συμβάλλουν στην ανόρθωση της οικονομίας και της κοινωνικής συνοχής.

«Πιστεύουμε ότι τώρα είναι η ώρα να σταματήσουμε την καταστροφή και να οργανώσουμε την ανατροφή», τόνισε επίσης, ενώ εξαπέλυσε επίθεση στον κ. Σαμαρά, τον οποίο χαρακτήρισε μάλιστα «κρυπτόμενο πρωθυπουργό που ήρθε σαν τον κλέφτη να εγκαινιάσει την έκθεση».

«Ο πρωθυπουργός ήρθε στην Θεσσαλονίκη και δεν ζήτησε ούτε «συγνώμη» που άλλα έλεγε πέρυσι σαν αντιπολίτευση και άλλα κάνει φέτος σαν κυβέρνηση… Ο κ. Σαμαράς δεν αντιλαμβάνεται την ανάγκη μιας νέας εθνικής στρατηγικής», είπε μεταξύ άλλων, ενώ πρόσθεσε πώς αν η Ελλάδα είναι η Ιφιγένεια, όπως την χαρακτήρισε ο κ. Σαμαράς, εκείνος είναι ο Αγαμέμνονας που την θυσίασε.

Ο κ. Τσίπρας παραδέχτηκε ότι το πρόγραμμα εξόδου από την κρίση που προτείνει είναι μια δύσκολη και επίπονη προσπάθεια όμως θα οδηγήσει στην αυτοδυναμία της Ελλάδας.

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει ερωτήσεις, προκειμένου να «ξεσκεπάσει» την κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος, όπως έγινε με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ γνωστοποίησε τους οκτώ στόχους της παράταξης του, ενώ δεσμεύτηκε να ακυρώσει το Μνημόνιο και τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID