EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ποιούς είπε ηλίθιους τελικά ο Κεφαλογιάννης;


 

Για το θέμα με τους χθεσινούς χαρακτηρισμούς περί ηλίθιων εργαζομένων σε λεωφορεία ρωτήθηκε ο γραμματέας της ΝΔ Γιάννης Κεφαλογιάννης.

«Ηλίθιους δεν είπα τους εργαζόμενους, ηλίθιους είπα τους δημοσιογράφους που είπαν ότι αποκάλεσα τους εργαζόμενους ηλίθιους» σχολίασε ο ίδιος, διευρύνοντας τη λίστα των… ηλιθίων. «Δεν ακούσατε το ηχητικό, είμαι βέβαιος. Να λέτε την αλήθεια και να τη μεταφέρετε.

Διότι ο ηλίθιος συνάδελφος σας αντί να γράψει όπως κάνουν στο εξωτερικό, και με ποινικές και αστικές ευθύνες, «ο κ. Κεφαλογιάννης είπε» και στο σπικάζ να βάλει εισαγωγικά, το έγραψε σε ένα μπλογκ, οι ηλίθιοι οι συνάδελφοί σας οι υπόλοιποι το αναπαρήγαγαν και τώρα έρχεστε εσείς χωρίς να έχετε ακούσει το ηχητικό» συμπλήρωσε ο ίδιος, απευθυνόμενος στους δημοσιόγραφους τους οποίους κατηγορεί για διαστρέβλωση των λεγομένων του και «τυφλή» αναπαραγωγή.

Οι ενστάσεις συνεχίστηκαν από τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους, με τον κ. Κεφαλογιάννη να εξηγεί ότι δεν αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από κάποιον, διότι ουδέποτε αναφέρθηκε σε εργαζόμενο και απλά χαρακτήρισε τον κανονισμό της λειτουργίας στα αστικά λεωφορεία ηλίθιο...​

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID