EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Σεσμοί σε Κρήτη και Κάρπαθο ξημερώματα Τρίτης


 

Δεύτερη σεισμική δόνηση σε διάστημα λίγων ωρών σημειώθηκε στις 06.00 το πρωί, βορειοανατολικά της Κρήτης, σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του Ευρωπαϊκού Σεισμολογικού Κέντρου.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 70χλμ. νοτιοανατολικά της περιοχής Σχίσμα, 82χλμ. νότια του Αγίου Νικολάου, ενώ το εστιακό βάθος είναι στα 10 χλμ.


Σεισμική δόνηση μεγέθους 3.6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 04.22 τα ξημερώματα, νοτιοδυτικά της Ιεράπετρας, σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του Ευρωπαϊκού Σεισμολογικού Κέντρου.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 87 χλμ. νοτιοδυτικά της Ιεράπετρας, 112 χλμ. νότια του Ηρακλείου, ενώ το εστιακό βάθος είναι στα 5 χλμ.

Δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές ή θύματα.
Σεισμική δόνηση μεγέθους 3.2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 02.59 τα ξημερώματα, βόρεια της περιοχής Σχίσμα της Κρήτης, σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του Ευρωπαϊκού Σεισμολογικού Κέντρου.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 64 χλμ. βόρεια της περιοχής Σχίσμα, 77 χλμ. βόρεια του Αγίου Νικολάου, ενώ το εστιακό βάθος είναι στα 10 χλμ.

Δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές ή θύματα.
Σεισμική δόνηση μεγέθους 3.3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 03.25 τα ξημερώματα, νοτιοδυτικά της Καρπάθου, σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του Ευρωπαϊκού Σεισμολογικού Κέντρου.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 20χλμ. νοτιοδυτικά της Καρπάθου, 122 χλμ. ανατολικά του Αγίου Νικολάου, ενώ το εστιακό βάθος είναι στα 20χλμ.

Δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές ή θύματα.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID