EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Χαρακόπουλος: "Τελευταία ευκαιρία για τη χώρα"



Για προσπάθεια που είναι η τελευταία ευκαιρία για τη χώρα έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμος Χαρακόπουλος.

«Καλώ όλους τους βουλευτές να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια που μοιάζει ως τελευταία ευκαιρία για τη χώρα. Δεν είναι ζήτημα πολιτικής επιβίωσης, το ζήτημα είναι η επιβίωση της χώρας» τόνισε ο κ. Χαρακόπουλος.

«Στο υπουργείο εργαζόμαστε με συνέπεια ώστε να είμαστε αξιόπιστοι έναντι στους παραγωγούς για να μπορούν και να κάνουν καλύτερο προγραμματισμό» πρόσθεσε, εξάλλου, ο αναπληρωτής υπουργός επισημαίνοντας ότι μέχρι τέλη Οκτωβρίου θα καταβληθεί στην ελληνική περιφέρεια το 50% της ενιαίας αγροτικής ενίσχυσης, και έως τα τέλη του χρόνου και το υπόλοιπο ποσό, συνολικού ύψους 2,2 δισ. ευρώ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας ότι είναι συνεπής στην ανευθυνότητα με την οποία πολιτεύεται και σημείωσε ότι «κινείται με τη λογική της μπλόφας» χρησιμοποιώντας το χαρτί της χρεοκοπίας ως απειλή για τους εταίρους μας.

«Είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε σκηνές με δελτία αγοράς κρέατος, με ουρές για να πάρει κανείς κρέας;» κατέληξε ο κ. Χαρακόπουλος θέλοντας να καταδείξει την καταστροφική επιλογή της χρεοκοπίας.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID