EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Βροντερό "όχι" των εφοριακών στην εφεδρεία



Βροντερό «όχι» στο μέτρο της εφεδρείας λένε οι εφοριακοί, ζητώντας αντιθέτως προσλήψεις και προαναγγέλλοντας κινητοποιήσεις στην περίπτωση που επιχειρηθεί η εφαρμογή του μέτρου.

«Επειδή η σχετική προπαγάνδα των ημερών, προσπαθεί να... "ξανασερβίρει" το βάρβαρο αυτό μέτρο, δηλώνουμε ότι όσοι νομίζουν ότι θα αποδεχθούμε την εφεδρεία έστω και για έναν εφοριακό, δεν έχουν καταλάβει την οργή και την αγανάκτηση που θα εκφρασθεί με τους αγώνες της επόμενης περιόδου» τονίζει -μεταξύ άλλων- σε ανακοίνωση  της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εφοριακών.

Όπως τονίζουν οι εφοριακοί, στις ΔΟΥ σήμερα υπηρετούν 9.826 εφοριακοί όταν οι οργανικές θέσεις που προβλέπονταν (προ… μνημονίου) ήταν 15.372. Χαρακτηριστικά, αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΟΕ, «στο ΣΔΟΕ υπηρετούν (πανελλαδικά και με εικοσιτετράωρη λειτουργία) μόνον 1.011 εφοριακοί, ενώ οι οργανικές θέσεις ήταν 1.500».

«Στις εφορίες δεν περισσεύει ούτε ένας υπάλληλος για απολύσεις, εφεδρείες, κλπ. Αντίθετα, είναι απαραίτητες επειγόντως προσλήψεις, γιατί από τον πρόσφατο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, ήδη 83 εφοριακοί πανεπιστημιακής
εκπαίδευσης, δεν αποδέχθηκαν τον διορισμό, λόγω των πολύ χαμηλών μισθών, των 680 ευρώ μηνιαία» καταλήγει η ανακοίνωση των εφοριακών.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID