EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Το κόλπο

Θα είμαι σύντομος και θα τα πω απλά

1.Από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 άρχισε να παραδίδεται στους ανθρώπους, η τεχνολογία που θα έκανε τη ζωή τους, οχι απλά ευκολότερη, αλλά πιο τεμπέλικια

2.Οι συσκευές της τεχνολογίας αυτής, διαφημίστηκαν στο έπαρκο και όλοι τις ήθελαν.Από ασφαλή αυτοκίνητα μεχρι laptop.

3.Από τα τέλη της δεκαετίας του ’90,άρχισαν να δίνονται μαζικά και μάλιστα διαφημιζόμενα,πολλά εύκολα δανεια, που βοήθησαν τους πάντες να αποκτήσουν μεγάλες τεχνολογικές ευκολίες για την καθημερινότητά τους.Σπίτια αυτοκίνητα και μικροσυσκευές για όλους.

4.Μέχρι το 2008, σχεδόν όλοι είχαν γίνει καλομαθημένοι,στον λεγόμενο δυτικό κόσμο,στον οποίο είχε ανατεθεί η διοίκηση και η αστυνόμευση του πλανήτη για λογαριασμό των παφκόσμιων αφεντικών.

5.Μέσα στο 2008,έφεραν την τεχνητή οικονομική κρίση και με ταχύτητα μεγάλη θα στερήσουν από τους γκο’ί’μ τα….<<παιχνίδια>> τους και ήδη παρατηρούνται σύνδρομα στερησης άχρηστων πραγμάτων,που μας έπεισαν ότι τα χρειαζόμαστε.

6.Όποιος ζει όπως την δεκαετία του ’60 θεωρείται φτωχός και δυστυχής.

Σκοπός είναι η επιβολή μιας παγκόσμιας δυστυχίας.

Το μέσον,είναι η στέρηση όλων όσων μαζικά μας είχαν δώσει.

Τα όργανα επιβολής του σχεδίου τους είναι οι πολιτικοί του κάθε κράτους.

Με δυο κουβέντες,όποιος ζει στην Ευρώπη, με τα μέσα και τα χρήματα που κάνουν κάποιον ευτυχισμένο στο Μπαγκλαντές,είναι δυστυχής.

Ολοι αυτή η μιζέρια και η στενοχώρια και η απελπισία και η ανέχεια,έχει σαν σκοπό,εκτός από το να τροφοδοτεί με δύναμη το δαιμονικό συνεχές,να κάνει τους πάντες να θέλουν απλά να επιζήσουν αυτοί και τα παιδιά τους.

Το γενικό σχέδιο στέρησης και λιτότητας,έχει και οικολογικό περίβλημα  Ατζέντα 21.

Έχει σαν σκοπό να κάνει τα προσ το ζειν να φαίνονται μία πολυτέλεια.




ΘΕΡΜΙΩΤΗΣ ΕΛ




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID