EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ραγδαίες Πολιτικές Εξελίξεις… ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ… Σχηματίστηκε Πολιτική Ένωση από Μικρά Κόμματα και Κινήσεις

Λιώνει ο παλαιοκομματισμός

Σύμφωνα με απολύτως έγκυρες και αποκλειστικές πληροφορίες, μετά από συναντήσεις και κατ’ αρχήν συμφωνίες στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη μεταξύ μικρών κομμάτων και κινήσεων (που προέρχονται από διάφορους χώρους, αλλά έχουν κοινή συνισταμένη την αντιμνημονιακή στάση και ελληνοκεντρικό, πατριωτικό προσανατολισμό) σχηματίστηκε ο πρώτος βασικός πυρήνας για την πολιτική Ένωση-Συνασπισμό που θα καλύψει το τεράστιο κενό που άφησε στο εκλογικό σώμα η στροφή των κυβερνητικών κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στο Μνημονιακό-Ευρωκρατικό στρατόπεδο.

Όπως είναι γνωστό «η φύση απεχθάνεται το κενό» και το αντίστοιχο σε πολιτική και κοινωνική διάσταση είναι ότι και οι πολίτες απεχθάνονται το κενό.

Η εν λόγω πολιτική Ένωση-Συνασπισμός διαμορφώνεται για να αποτελέσει το πραγματικά αξιόπιστο και τελικό εργαλείο των πολιτών (χωρίς τον κίνδυνο να προδοθούν πάλι) για να καθαρίσει το πολιτικό τοπίο, η πολιτική, δημοσιογραφία, επιχειρηματική κοινότητα και η κοινωνία συνολικά από το δηλητήριο της διαφθοράς, κοινωνικής και πνευματικής υπονόμευσης και υποβάθμισης κατά τις τελευταίες δεκαετίες και φυσικά κατά τα τελευταία χρόνια της Μνημονιακής Κατοχής.

Οι συντελεστές από την πολιτική Ένωση-Συνασπισμό διατηρούν σχετικά χαμηλό προφίλ και το κυριότερο «πολιτικό θεμέλιο» λειτουργίας τους είναι η εφαρμογή της ακροτελεύτιας διάταξης του Συντάγματος. Η «διάταξη ασφαλείας» που υποχρεώνει κάθε πολίτη να δράσει με οποιονδήποτε τρόπο κατά οποιουδήποτε που συμμετείχε με οποιονδήποτε τρόπο στην κατάλυση του Συντάγματος, να εφαρμοστεί ως επίσημη πολιτική της Ελλάδας όταν η Ένωση-Συνασπισμός αποκτήσει πρόσβαση σε κυβερνητικό έργο είτε στα πλαίσια μιας κυβέρνησης συνεργασίας είτε αυτοδύναμα αν επιτευχθεί αυτό.

Δηλαδή, η Ένωση-Συνασπισμός θα εκφράσει και υλοποιήσει την προστασία του Συντάγματος μέσα από πολιτικές και κοινωνικές ενέργειες και δράσεις. Θα είναι η απάντηση στο ερώτημα «Πώς ανατρέπουμε το καθεστώς;». Οδηγός αποτελεί η πεποίθηση ότι «η ατιμωρησία των ενόχων είναι μεγαλύτερο έγκλημα από τα εγκλήματα των ενόχων».

Η αντίληψη και προσέγγιση ότι η κρίση δεν πρέπει να αντιμετωπιστεί ως οικονομικό φαινόμενο αλλά ως σύνολο σοβαρότατων ποινικών παραβάσεων με εκτεταμένη και πολυετή εξάπλωση στον πολιτικό, επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό κόσμο, είναι η κοινή διαπίστωση για την οποία δεν υπάρχει διαφωνία αλλά όσο και αν δεν μας αρέσει, είναι η ψυχρή πραγματικότητα.

Το οργανωμένο έγκλημα που αποτελούν οι φορείς και συμφέροντα της Τρόικας, (σύμφωνα με την κατεύθυνση της Ένωσης-Συνασπισμού) θα αντιμετωπιστεί αμέσως με μη αναγνώρισή τους. Η Κομισιόν και τα δομικά όργανα της Ε.Ε. που διοχετεύουν την άνομη και εγκληματική παρέμβασή τους εναντίον του ελληνικού λαού (και παραβίασαν εξοντωτικά το Σύνταγμα) δεν θα αναγνωρίζονται ως νόμιμοι και αποδεκτοί σχηματισμοί αλλά ως δομές ελεγχόμενες από ομάδες του οργανωμένου εγκλήματος που οργάνωσαν και συντηρούν την παραβίαση του Συντάγματος.

Η κρατική πολιτική συμπεριφορά της Ελλάδας (αν η εν λόγω Ένωση-Συνασπισμός βρίσκεται σε κυβερνητικό σχηματισμό) θα είναι η παρέμβαση σε κάθε χώρα της Ε.Ε. κατά αυτών των εγκληματικά ελεγχόμενων δομών, ώστε δημιουργηθούν σε κάθε χώρα τα «Αντιπροσωπευτικά Κοινοβούλια»: ομάδα ατόμων από τα κόμματα κάθε κράτους που έλαβαν μέρος στις εκλογές, ακόμη και αν δεν εκλέχθηκαν λόγω του εκλογικού νόμου, μαζί με κληρωτούς (με διαδικασίες Άμεσης Δημοκρατίας) που δεν ανήκουν σε κόμματα.

Αυτό το οργανωμένο έγκλημα, που επιτέθηκε την Ελλάδα θα χτυπηθεί με αυτό τον τρόπο σε κάθε χώρα δίνοντας στους ξένους πολίτες τα εργαλεία για να το εξουδετερώσουν μέσα στην κάθε χώρα. Πρώτα με αμφισβήτηση της νομιμοποίησής του (κάτι που ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ δεν έκαναν), μετά με μπλοκάρισμα της διοχέτευσης της ισχύος παρέμβασής του στην Ελλάδα (και με αχρήστευση των ντόπιων ανθρώπων του) και τέλος με πρόσθετη επίθεση εναντίον του στην κάθε χώρα της Ε.Ε. από τους πολίτες της.

Η Ευρωπαϊκή Προοπτική της Ελλάδας είναι αυτή και έχει θεμέλιο την εξάλειψη των οργανωμένων εγκληματιών που κυριαρχούν στην ηγεσία της Ε.Ε. διότι διαφορετικά η Προοπτική είναι Ευρωκρατική ΕυρωΕνωσιακή και όχι Ευρωπαϊκή. Η Ευρωπαϊκή Προοπτική της Ελλάδας είναι η απελευθέρωση των λαών της Ευρώπης από τις εγκληματικές ομάδες που ελέγχουν την Ε.Ε. και στοχοποίησαν την Ελλάδα.

Ειδικότερα για το «χρέος» δεν θα αναγνωριστεί και μόνο τα ποσά που δεν έχουν απορριφθεί από την Επιτροπή Χρέους της Βουλής θα εξεταστούν για πληρωμή. Δεν μπορούμε να αχρηστεύσουμε το εξαιρετικό όπλο που μας έδωσε η Επιτροπή Χρέους όταν ακόμη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν είχε εκδηλωθεί ανθελληνικά.

Η Ένωση-Συνασπισμός ως τμήμα κυβερνητικού σχηματισμού στηρίζει την αφαίρεση της ελληνικής ιθαγένειας και κατάσχεση περιουσιών από όσους έχουν ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση (πολιτικούς, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες, κλπ). Η Εθνική Ομοψυχία και Ενότητα έχει θεμέλιο το ασυμβίβαστο κάποιος Έλληνας να κάνει τα αίσχη των μνημονιακών συμμοριτών. Συνεπώς, η απάντηση του Ελληνισμού σε όσους ενσωματώθηκαν στις ανθελληνικές συμμορίες θα είναι να παύσουν να είναι Έλληνες. Με αφαίρεση της ιθαγένειας και με κατάσχεση της περιουσίας τους, εκτός των άλλων.
Ομοίως, θα υπάρξει ταυτόχρονη αποδέσμευση της Ελλάδας από οποιαδήποτε δέσμευση (συνθήκη, κανονισμό κλπ) εντός της Ε.Ε., Eurogroup και ΝΑΤΟ. Θα ακολουθήσουμε την δικαστική διερεύνηση (σε κοινωνικο-στρατηγική βάση) των ωφελειών από τη συμμετοχή μας. Δεν θα υπάρξει αποχώρηση αλλά άμεσο «πάγωμα» των δεσμεύσεων ώστε να προσδιοριστεί ποσοτικά και ποιοτικά ποιό ήταν το εθνικό όφελος σε σχέση με (α) όσα παραδώσαμε από εθνική κυριαρχία, εθνικές επιλογές κλπ και (β) όσα χάσαμε λόγω της υποχρέωσης τήρησης των δεσμεύσεων στην Ε.Ε., Eurogroup και ΝΑΤΟ

Η άμεση ενέργεια να παγώσουμε τη σχέση και υποχρεώσεις μας προς την ηγεσία της Ε.Ε. είναι ενέργεια επιβίωσης και προστασίας μας. Είναι ηθικά και νομικά απαράδεκτο να συζητούμε με τους σημερινούς «εκπροσώπους» της Ε.Ε. και Ευρωζώνης διότι νομιμοποιούμε τις συμμορίες τους. Η διακοπή των επαφών με κάθε εκπρόσωπο Τρόικας απονομιμοποιεί οποιαδήποτε ενέργειά τους εναντίον μας και τη διοχέτευση ισχύος επηρεασμού εναντίον των Ελλήνων πολιτών. Η Ένωση-Συνασπισμός θα αποτελέσει την πολιτικο-κοινωνική έκφραση του αντιπάλου της Ομόσπονδης Ευρώπης, του αντιπάλου του φεντεραλιστικού-χουντικού Ευρωκράτους.

Η απελευθέρωση της παραγωγής, πρώτα τροφίμων και στη συνέχεια άλλων ειδών (φαρμάκων, εξοπλισμού κλπ), θα είναι από τα πρώτα άμεσα και θεμελιώδη έργα και να απαγορευθεί η καλλιέργεια, εκτροφή και κατανάλωση μεταλλαγμένων οργανισμών/τροφίμων. Αυτό είναι ζωτικό να γίνει για να εγγυηθούμε την βιολογική επιβίωση του ελληνικού λαού από τους δικούς μας πόρους και να εξουδετερώσουμε άνομα συμφέροντα που αποσκοπούν να ελέγξουν τα τρόφιμα, φάρμακα κλπ.
Η σημασία που έχει ο σχηματισμός της εν λόγω Ένωσης-Συνασπισμού αντικατοπτρίζεται στο εσωτερικό κλίμα για ασυμβίβαστη αποφασιστικότητα στην αντιμετώπιση του γερμανικού καθεστώτος υποστηρίζοντας ότι δεν θα μπορέσουμε να βρούμε λύση και να διορθώσουμε τίποτα αν δεν εξαλειφθεί αυτός ο κυριότερος παράγοντας της διαχρονικής δημιουργίας των προβλημάτων και κρίσεων.

Ως θεμέλιο της εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφαλείας της Ελλάδας θέτει την εξάλειψη του Γερμανισμού σε κρατική υπόσταση, δηλαδή την άρση της ανεξαρτησίας της Γερμανίας, η Γερμανία να μην είναι κράτος, να είναι γεωγραφική έκταση που δεν θα διοικείται από Γερμανούς και κανένας Γερμανός υπήκοος να μην είναι σε διευθυντική διοικητική θέση πουθενά στον κόσμο. Είναι ο μοναδικός ασφαλής τρόπος για να σωθεί η Ελλάδα και να μη ναζιστοποιηθεί η Ευρώπη όπως προσπαθεί η ηγεσία της Ε.Ε. να κάνει μέσω του φεντεραλιστικού ομοσπονδιακού Ευρωκράτους. Οι Γερμανοί, σε λίγες γενιές, να μην έχουν γνώση της διοίκησης άλλων ανθρώπων και η έκταση της Γερμανίας να αποτελέσει τον ενδιάμεσο σταθμό προώθησης των εκτοπισμένων πληθυσμών (λαθρομεταναστών κλπ) στις χώρες τους για εξάλειψη του τζιχαδιστικού δυναμικού επίθεσης κατά της ελληνικής και άλλων ευρωπαϊκών κοινωνιών. Οι σχέσεις με τις ΗΠΑ, Βρετανία, Γαλλία και τις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ θα καθοριστούν από τη στάση τους στη διόρθωση της εγκληματικής ενέργειας που έκαναν το 1990 δίνοντας αυθαίρετα ανεξαρτησία στην Ναζιστική και Σταζυκή Γερμανία, η οποία είχε και έχει ακόμη το DNA των Ναζί του Χίτλερ και της Στάζυ του Χόνεκερ: σε έναν Υπαρκτό Εθνικοσοσιαλισμό.

Είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται ένα τέτοιο μελετημένο σχέδιο που απαντά στις σημερινές συνθήκες, χωρίς συμβιβασμούς και μισόλογα αλλά για ξεκάθαρη (αλλά όχι τυφλή) σύγκρουση με τα κέντρα εξουσίας και συμφερόντων που ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά διεθνώς. Η διεθνής στόχευση και εξουδετέρωση των υπευθύνων του προβλήματος δίνει την μεγαλύτερη εξασφάλιση ότι «μπορεί να δουλέψει».






πηγη



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID