EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η εκτέλεση της 25χρονης Dilek Doğan από την αστυνομία μέσα στο σπίτι της

Η αστυνομία του Ερντογάν εκτέλεσε την 25χρονη Dilek Doğan μέσα στο ίδιο της το σπίτι στην Κωνσταντινούπολη, στα πλαίσια αντιτρομοκρατικής έρευνας.

AdTech Ad

Η νεαρή νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο "Okmeydanı Teaching and Research Hospital" της Κωνσταντινούπολης, αλλά τελικά υπέκυψε στα τραύματα της το βράδυ της Κυριακής, 25 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τα μέλη της οικογένειας της, δεν υπήρχε κανένας λόγος για να δεχθεί τους πυροβολισμούς από τις αρχές.


"Οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι με τις γαλότσες τους. Η κόρη μου τους είπε να βάλουν καλύμματα στις γαλότσες για να μη λερώσουν το σπίτι. Άκουσα έναν πυροβολισμό και την είδα πεσμένη στο πάτωμα", είχε δηλώσει η μητέρα της Dilek, Aysel, μιλώντας στην εφημερίδα Zaman μία ημέρα μετά το περιστατικό που έκανε τον γύρο του κόσμου.

"Ήταν τέσσερις άνδρες. Διαπληκτίστηκαν μαζί της για τα παπούτσια, έλεγαν πως δεν θα έβαζαν πλαστικά καλύμματα. Ένας από αυτούς, την πυροβόλησε", είχε αναφέρει.




  Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Κωνσταντινούπολης, έδωσε εντολή για διενέργεια εσωτερικής έρευνας για τα αίτια της δολοφονίας. Οι δράστες κατέθεσαν ότι δέχθηκαν φραστική και σωματική επίθεση από την οικογένεια, κάτι που διαψεύδεται και από τον πατέρα της Dilek. Ο αστυνομικός που πυροβόλησε δήλωσε στην κατάθεση του πως δέχθηκε επίθεση από την νεαρή, ενώ ανέφερε πως κάποιος αδερφός της προσπάθησε να του πάρει το όπλο.

Η οικογένεια της Dilek, έδωσε συνέντευξη Τύπου χθες για να ζητήσει απόδοση δικαιοσύνης. Στα πλαίσια της συνέντευξης Τύπου παρουσίασε και τα πλάνα από την εκτέλεση της νεαρής κοπέλας.

Στα πλάνα ακούγεται η κοπέλα να μιλά με τους αστυνομικούς και να τους ζητά να καλύψουν τα παπούτσια τους. Ακολουθεί ο πυροβολισμός και οι διαπληκτισμοί με τα μέλη της οικογένειας. Το βίντεο ζητήθηκε από την αστυνομία από τους δικηγόρους της οικογένειας και εξετάζεται στα πλαίσια της έρευνας που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Οι δικηγόροι ανέφεραν ακόμη πως δεν έχουν λάβει ενημέρωση για την εξέλιξη της ΕΔΕ από τις αστυνομικές αρχές της Κωνσταντινούπολης. "Ξέρω τον δράστη, μπορώ να αναγνωρίσω το πρόσωπο του, θα τον βρω όπου κι αν πάει", είπε η μητέρα της 25χρονης κοπέλας.

Το παρακάτω βίντεο δημοσιεύθηκε από το cnnturk:










πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID