EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Γιατί λοιπόν «απολύθηκε» ο κύριος Νικολούδης; Έχει γέλιο να βλέπεις τους νταβατζήδες να γίνονται συνωμοσιολόγοι.

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα και μάλιστα πρωτοσέλιδα, με «αποκαλύψεις» για τον λόγο που ο Νικολούδης έφυγε από την κυβέρνηση, για τον λόγο που η Σαββαΐδου «διώκεται» κλπ κλπ. Κοινός τόπος της αιτιολόγησης, η συνωμοσιολογία: «Ποιά υπόθεση ετοιμαζόταν να αποκαλύψει ο Νικολούδης»; 

«Στα ίχνη εταιρείας με μαύρο χρήμα η Σαββαΐδου» και άλλες φαιδρότητες. Τόσα χρόνια φακέλλους ο Νικολούδης, τώρα ΘΑ έβγαζε υπόθεση, ενώ επτά μήνες είχε πέσει σε χειμερία νάρκη. Όσο για την Σαββαΐδου που η Καθημερινή την παρουσιάζει σαν Ιωάννα της  Λωραίνης, προφανώς οι «φωνές» ήταν αυτές που την εμπόδιζαν να βγάλει την συγκεκριμένη υπόθεση και να χαϊδεύει άλλες, καραμπινάτες.

Η αλήθεια λοιπόν για τον Νικολούδη είναι απλή: Ο άνθρωπος έγινε υπουργός για την λίστα που κατείχε, με τους μεγαλοεπιχειρηματίες, μεγαλοδημοσιογράφους, μεγαλόσχημους, γονείς υπουργών αλλά και «μπροστινούς» που έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό. Μία λίστα που θα μπορούσε να στείλει το μισό πολιτικό σύστημα του μνημονίου στο εδώλιο. Δυστυχώς, τόσους μήνες το νευραλγικό αυτό υπουργείο λειτούργησε ως «Υπουργείο Διακόσμησης».

Αυτό είναι το προφανές. Τώρα, εάν υπήρχαν και άλλοι λόγοι για την εξαφάνιση αυτών των υποθέσεων, εκτός από τις «δημόσιες σχέσεις», αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Όσο για την υπόθεση Σαββαΐδου, θα αποφανθεί η δικαιοσύνη και όχι τα πρωτοσέλιδα των ξαφνικά ευαίσθητων νταβατζήδων με τα οικονομικά σκάνδαλα.



πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID