EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Τέσσερις τραυματίες από σύγκρουση φορτηγού με αμαξοστοιχία

Αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Δίκαια συγκρούστηκε το απόγευμα του Σαββάτου με διερχόμενο φορτηγό όχημα, το οποίο παραβίασε τις κατεβασμένες μπάρες φυλασσόμενης επίπεδης διάβασης στην περιοχή Λαχανόκηποι, με αποτέλεσαν τον μερικό εκτροχιασμό τους πρώτου βαγονιού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τραυματίστηκαν οι δύο επιβαίνοντες του φορτηγού και ένας από τους δύο μηχανοδηγούς του τρένου. Πληροφορίες από το ΕΚΑΒ αναφέρουν ότι οι τραυματίες είναι τέσσερις, δεν είναι βαριά τραυματισμένοι και διακομίστηκαν στο ΑΧΕΠΑ όπου υποβάλλονται σε εξετάσεις.

Σημειώνεται ότι η σιδηροδρομική σύνδεση στο τμήμα Θεσσαλονίκη – Δίκαια και αντίστροφα έχει προσωρινά διακοπεί, ενώ, όπως ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οι επιβάτες θα μεταφερθούν με λεωφορεία στον προορισμό τους.

Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.


πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID