EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Τα κάγκελα και η αστυνομία ξαναγύρισαν στη μαθητική παρέλαση στη Θεσ/νικη

Εκπληξη προκάλεσε η εικόνα των κιγκλιδωμάτων που είχαν τοποθετηθεί μπροστά από τους θεατές στη μαθητική παρέλαση για τον εορτασμό της επετείου 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.
Δεν ισχύει πλέον η δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα αφαιρεθούν τα κάγκελα στις παρελάσεις. Μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015, μάλιστα, εθελοντές είχαν σηκώσει τα κάγκελα από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη αλλά και μπροστά στη βουλή.

Σήμερα οι πολίτες δεν είχαν πρόσβαση προς την εξέδρα των επισήμων που είχε στηθεί στο ύψος της Πλατείας Αριστοτέλους, καθώς γύρω από την εξέδρα είχε αποκλειστεί η πρόσβαση του κοινού από αστυνομικές δυνάμεις.  Υπενθυμίζεται πως η κυβέρνηση, από την προηγούμενη θητεία της και κατά τη διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου, είχε καταργήσει τα κάγκελα και απλώς είχαν τοποθετηθεί κορδέλες.










πηγη




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID