EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Θα κλείσουν επ” αόριστον οι εφορίες

Σε «λουκέτο» φαίνεται να οδηγούνται οι εφορίες, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες που αναφέρουν ότι το Υπουργείο Οικονομικών θέλει να τις κλείσει ούτως ώστε να μπορέσει να αξιοποιήσει καλύτερα τους 6.000 υπαλλήλους που εργάζονται εκεί. Οι εν λόγω εργαζόμενοι αναμένεται να συμπληρώσουν τα κενά σε θέσεις που απαιτούνται σε ελεγκτικούς, διωκτικούς και εισπρακτικούς μηχανισμούς του δημοσίου.

Επιπλέον, σκοπός της κυβέρνησης είναι να αποφευχθεί η άμεση επαφή μεταξύ φορολογουμένων και εφοριακών για να περιοριστούν οι περιπτώσεις διαφθοράς.

Για το λόγο αυτό αναγκαία κρίνεται η επέκταση του TAXIS για να πραγματοποιούνται όλες σχεδόν οι συναλλαγές με ηλεκτρονικό, πλέον τρόπο από τους φορολογούμενους.

Απ’την άλλη, όταν επιβάλλεται η παρουσία του πολίτη, θα κλείνεται ραντεβού μέσω τηλεφώνου με τον αρμόδιο υπάλληλο μέσω μιας νέας τηλεφωνικής υπηρεσίας. Έτσι οι ατελείωτες ουρές που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στις εφορίες, ίσως αποτελέσουν παρελθόν.

Αναμένεται να δούμε τις μεταρρυθμίσεις και κατά πόσο θα είναι αποτελεσματικές φυσικά στην πράξη.






ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID