EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Προσλήψεις-εξπρές σε ΕΚΑΒ, ΟΚΑΝΑ, ΚΕΘΕΑ και δημόσια νοσοκομεία

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να προκηρυχθούν 912 θέσεις νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού και άλλες 1.760 θα εγκριθούν από τον ΑΣΕΠ, στις αρχές του 2016.
Σύμφωνα με πληροφορίες του isotimos.com, ο πρώτος διαγωνισμός για τις 912 θέσεις έχει ήδη αποσταλεί στον ΑΣΕΠ. Πιο αναλυτικά, 712 θέσεις αφορούν σε νοσηλευτικό προσωπικό και 200 σε διάφορες άλλες ειδικότητες, όπως νοσοκόμοι, τραυματιοφορείς, ραδιολόγοι, βοηθοί θαλάμου, μαίες και λοιπό βοηθητικό προσωπικό.
Σε δεύτερο στάδιο, και πιο συγκεκριμένα κατά το πρώτο τρίμηνο του 2016, θα ακολουθήσει η προκήρυξη των υπόλοιπων 1.760 θέσεων. Εξ αυτών, 1.000 θέσεις αφορούν σε διάφορες ιατρικές ειδικότητες, 600 στην ενίσχυση μονάδων του ΕΣΥ και 100 θέσεις στην ειδικότητα διασωστών και πληρωμάτων ασθενοφόρων στις υπηρεσίες του ΕΚΑΒ.
Σε αυτήν  την φάση θα πραγματοποιηθούν προσλήψεις στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής (Δαφνί), στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, στον ΟΚΑΝΑ και στο ΚΕΘΕΑ.



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID