EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Μιχελογιαννάκης: Ο κόσμος να μην διαμαρτύρεται αφού εκείνος μας ψήφισε και ήξερε τι θα φέρναμε


Σε ραδιόφωνο της Κρήτης μίλησε ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης όπου, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι ο... κόσμος δεν πρέπει να διαμαρτύρεται γιατί ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ ήξερε τι ψήφιζε και τι μέτρα θα φέρει.
 

"Αφού το ψήφισα το μνημόνιο, τώρα θα βγω να λέω ότι δεν το ψήφισα; Θα δώσω μάχη στη Βουλή να μην περάσουν κάποιες διατάξεις, ο ΕΝΦΙΑ δεν μπορεί να είναι στα αγροτεμάχια. Αλλά κι ο κόσμος να μην διαμαρτύρεται αφού εκείνος μας ψήφισε και ήξερε τι ψηφίσαμε, τι θα φέρναμε" είπε ο βουλευτής στο Ράδιο Κρήτη και όταν του τονίστηκε ότι ο κόσμος διαμαρτύρεται για τους τόσους φόρους και τα μέτρα ξέσπασε: "Εντάξει ο κόσμος διαμαρτύρεται μαζί του είμαι. Αλλά μην ακούω μ@...κίες τώρα, ο κόσμος αυτός δεν μας ψήφισε; Δεν περάσαμε το μνημόνιο και μετά μας ψήφισε; Στο Ηράκλειο μας έδωσε και μια έδρα παραπάνω! Τι να κάνω εγώ τώρα να μη ψηφίσω;" κατέληξε.



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID