EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Audi RS6 Avant & RS7: 605 ίπποι στο δρόμο

H Audi έδωσε τέλος στις παραδοσιακές εκδόσεις 'Plus' αντικαθιστώντας τες με τις 'Performance' που υπόσχονται περισσότερη δύναμη στο δρόμο για τα RS μοντέλα της.

Πάρτε παράδειγμα το RS6 Avant και το RS7. Και τα δύο μοντέλα προσφέρονται τώρα με 605 ίππους, 45 περισσότερους από την στάνταρ εκδοχή τους, και πάνω από 750Nm ροπής. Οι τιμές αυτές δίνουν 0-100 σε 3,7 δευτερόλεπτα και 0-200 σε 12.1''. Η τελική αγγίζει τα 280 χλμ./ώρα για το RS6 Avant και τα 305 χλμ./ώρα για το RS7.

Αυτή η έξτρα ζωηράδα πηγάζει από την «ανανεωμένη» κινητήρια μονάδα που είδαμε και στο Audi S8 Plus: twin-turbo 4.0 λίτρων V8. Συνδυάζεται ιδανικά με το οχτατάχυτο tiptronic κιβώτιο ενώ το σύστημα Quatto all-wheel drive στέλνει περισσότερη δύναμη πίσω κάτω από φυσιολογικές συνθήκες.

Τα νέα Audi RS6 Avant and RS7 Sportback Performance προσφέρονται με ηλεκτρονικά ελεγχόμενες αναρτήσεις στον στάνταρ εξοπλισμό.

Οι τροχοί 21 ιντσών από αλουμίνιο με εξωτερικές λεπτομέρειες σε ματ τιτάνιο κλέβουν την παράσταση με την πρώτη ματιά ενώ χαρακτηριστικό είναι και το λογότυπο Quattro περιμετρικά των αυτοκινήτων.

Και τα δύο μοντέλα θα διατίθενται από τον Νοέμβρ



πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID